Ellen Pompeo vorbește despre perioada de maternitate

Actrița Ellen Pompeo, protagonista din serialul Anatomia lui Grey, este mama a trei copii. Pe lânga asta, Ellen mai are patru câini și patru găini, ceea ce este destul de obositor chiar și pentru o persoană multifuncțională, având în vedere faptul că Eli, cel mai mic copil, are doar cinci luni. Tocmai de aceea, Pompeo are parte de foarte multă suștinere.

Ellen Pompeo a vorbit recent despre familia ei și despre o persoană specială care îi face viața mai frumoasă și mai ușor de gestionat. Este vorba de Jackie, bona copiilor. „Am o bonă extraordinară, nu știu ce m-aș face fără Jackie, pentru că eu lucrez foarte mult și am nevoie de cineva care să aibă grijă de Eli, iar ea este sprijinul meu”, mărturisește Ellen.

Viața actriței se aseamănă foarte mult cu cea a personajului Meredith, pe care aceasta îl joacă în Anatomia lui Grey. Meredith se împarte, de asemenea, între cariera sa și cei trei copii. Serialul arată cât de dificil este să te ocupi de aceste două angajamente. În astfel de cazuri apare nevoia de babysitter, ceea ce i s-a întâmplat și lui Ellen în viața reală.

Foto: Hepta

 

Silvia Damaschin
silviadamaschin96@gmail.com