ellen pompeo actrita star greys anatomy

Ellen Pompeo, starul din Grey’s Anatomy, este actrița de televiziune cel mai bine plătită

Ellen Pompeo, starul din Grey’s Anatomy și actrița care interpretează rolul personajului principal, Meredith Grey, a devenit actrița de seriale de televiziune cel mai bine plătită. Pompeo a bătut palma pentru suma de 20 de milioane de dolari – 575.000 de dolari pe episod, plus un bonus de 7 cifre pentru semnarea contractului și două procente din încasări.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Ellen Pompeo a povestit cum a ajuns să îndrăgească serialul în care joacă ca personaj principal de 14 ani și mai ales, cum a învățat să ceară ce i se cuvine și ce merită.

O mare parte a curajului și a ceea ce a învățat în toți acești ani, îi datorează lui Shonda Rhimes, creatoarea serialului Grey’s Anatomy și nu în ultimul rând, mentorul ei.

ellen pompeo star greys anatomy actrita

Sfatul pe care i l-a dat Rhimes?

„Decide-te cât și ce crezi că meriți și apoi cere asta. Nimeni nu ți le va da altfel.”

În ciuda faptului că actorii evită deobicei să vorbească despre salariile lor, Ellen Pompeo a vorbit deschis cu The Hollywood Reporter, în speranța că va da un exemplu pentru restul femeilor din Hollywood și o porție sănătoasă de curaj.

Ellen mărturisește că la un moment dat a cerut cu 5.000 de dolari peste salariul colegului ei, Patrick Dempsey, doar din principiu. Chiar dacă i s-a refuzat acest lucru, nu a părăsit serialul pentru că a considerat că este serialul ei – ea este numărul 1, ea este Meredith Grey.

Relația specială pe care o are cu Shonda Rhimes se bazează pe loialitate și pe un schimb constant de încredere între ele, iar acest lucru se vede. Ellen Pompeo a devenit actrița de televiziune cel mai bine plătită, producător al serialului în care joacă și co-producător executiv al spin off-ului Grey’s Anatomy, pregătit pentru primăvară.

„Nu cred că soluția este ca mai multe femei să dețină puterea, pentru că puterea corupe. Acest lucru nu ține de faptul că ești femeie sau bărbat. Cu toate astea, ar trebui ca mai multe dintre noi să o aibă, și nu doar pe platoul de filmare al lui Shonda Rhimes” a concluzionat actrița.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com