Ellen Pompeo vorbește despre felul în care este decisă soarta personajelor din Grey's Anatomy

Ellen Pompeo vorbește despre felul în care este decisă soarta personajelor din Grey’s Anatomy

Săptămâna aceasta, starul din Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo, a vorbit în cadrul emisiunii Entertainment Tonight despre plecările din serial ale actrițelor Sarah Drew și Jessica Capshaw. De-a lungul interviului a împărtășit și câteva detalii foarte interesante despre felul în care scenariștii decid soarta personajelor: „Ai parte de o moarte tragică doar dacă te comporți urât; dacă ești un actor cumsecade, atunci ai parte de o „ieșire” mai frumoasă”, a spus Pompeo pentru ET.

Ellen Pompeo a explicat felul în care este decisă soarta personajelor

Știind că acesta este criteriul după care se ghidează scenariștii, nu ne-a luat prea mult să tragem câteva concluzii legate de anumite personaje din distribuția serialului. Shonda Rhimes a ucis în total 15 personaje principale până acum. Nu ne este încă destul de clar ce înseamnă „o moarte mai agreabilă”, iar actorii care considerăm noi că au suferit înlăturări mai tragice din serial, nu înseamnă automat că nu au fost minunați pe platoul de filmare.

Să o luăm de exemplu pe Ellis Grey (Kate Burton) sau pe Adele Webber (Loretta Devine). Apoi mai este Lexie Grey (Chyler Leigh) care atunci când moare, lasă în urma sa regretul tuturor personajelor că împreună cu Mark Sloan au fost destinați unul celuilalt, și bineînțeles Mark Sloan (Eric Dane), căruia i s-a dat șansa să își ia la revedere înainte de a intra în comă.

Dar cum rămâne cu morțile cu adevărat șocante? Dylan Young (William Daniels) care a murit în urma unei explozii, Reed Adamson (Nora Zehetner) și Charles Percy (Robert Baker), în timpul împușcăturilor din spital în sezonul șase, Heather Brooks (Tina Majorino) a murit electrocutată, și nu în ultimul rând, George O’Malley (T. R. Knight) care moare într-un mod terifiant.

Din fericire, Jessica Capshaw , cea care interpretează rolul Arizonei Robbins și Sarah Drew, din rolul lui April Kepner, vor părăsi serialul cu un comportament la fel de bine văzut precum Sandra Oh, care a părăsit serialul atunci când Dr. Cristina Yang și-a împlinit visul de a deveni șeful secției de chirurgie cardiotoracică din Zurich.

„A părăsit serialul în cel mai incredibil mod posibil. Ne-a dat tuturor de înțeles că vrea acest lucru. A știut că își dorește să joace doar 10 sezoane și așa a și făcut. Nu există comportament mai elegant decât al actriței Sandra Oh”, a spus Ellen Pompeo.

Actrița din Grey’s Anatomy a mai adăugat despre Capshaw și Drew că vor avea parte de finaluri la fel de frumoase și nu vor fi ucise în moduri neplăcute.

Cu toate acestea, teoria devine și mai interesantă dacă stăm să ne gândim că actorul Isaiah Washington, cel care l-a interpretat pe Dr. Preston Burke, a părăsit serialul în iunie 2007, după ce a fost acuzat că i-a adresat cuvinte homofobe actorului T. R. Knight. În afară de faptul că nu a murit în serial, personajul său a anulat nunta cu Cristina Yang chiar în ziua cea mare și s-a reîntors pentru o apariție scurtă în episodul despre plecarea actriței Sandra Oh.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com