Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de la Zara la un pret accesibil

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Zara cu un preț accesibil

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, arată întotdeauna impecabil și ne demonstrează constant că pentru a obține un astfel de look, nu este nevoie să cheltuim sume fabuloase. În plus, nu este prima dată când Kate alege să poarte ținute de la branduri accesibile, în special în timpul ei liber. 

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Zara în valoare de 39.99 de lire

Weekendul trecut, Kate Middleton a participat împreună cu copiii ei, Prințul George și Prințesa Charlotte, la evenimentul Houghton Horse Trials din Norfolk.

Ducesa de Cambridge și-a ales ținuta de vară perfectă pentru această ocazie: o rochie albastră, cu broderie florală, de la Zara. Rochia costă doar 39.99 de lire, însă dacă plănuiești să ți-o achiziționezi și tu, s-ar putea să nu o mai găsești din cauza popularității, previzibile de altfel, de care se bucură în acest moment.

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Zara cu un preț accesibil

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie Zara cu un preț accesibil

Prințul George și Prințesa Charlotte au ieșit și ei în evidență datorită faptului că au purtat pantofi asemănători. Cei doi copii au purtat pantofi Hampton Classic în culori diferite – Prințul George a purtat pantofi bleumarin iar Prințesa Charlotte, roz. Pantofii sunt disponibili la prețul de 35 de lire.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com