Transformări surprinzătoare: cum arătau în tinereţe cei mai hot bărbaţi

Cine s-ar fi gândit vreodată că un puşti ciufulit şi încruntat se poate transforma într-un bărbat irezistibil, un star talentat, care smulge lacrimi şi suspine pe oriunde merge? Da, răţuşca cea urâtă devenită o lebădă superbă este disponibilă si în varianta masculină. Şi nu avem doar un singur exemplu în acest sens. Robert Pattinson nu ar fi astăzi un obiect al dorinţei femeilor dacă look-ul său nu ar fi trecut prin câteva schimbări. Iar farmecele vampireşti ale lui Ian Somerhalder nu ar mai fi avut succes, dacă actorul nu ar fi renunţat la coafura unui adolescent rebel.

Ei, dar cui îi mai pasă cum arătau acum câţiva ani dacă acum arată atât de… bine? Şi bine e chiar puţin spus de foarte multe ori. Putem totuşi să ne amuzăm de David Beckham în epoca de aur a ochelarilor săi (da, Beckham era pe vremuri un ochelarist tare simpatic). Sau de Justin Timberlake în varianta blond cârlionţat (chiar nu ştim ce a fost în capul său).

Iar surprizele nu se opresc aici. Descoperă în galeria foto alăturată transformările uluitoare ale celor mai sexy bărbaţi din prezent. 

Adriana Matei
contact@misshypewit.com