Rihanna, regina exhibiţionismului online?

Rihanna încinge spiritele cu fiecare poză mai mult decât îndrăzneaţă postată pe reţelele de socializare.

Cea mai recentă ispravă a Rihannei pe reţelele de socializare? O poză incitantă ce o dezvăluie purtând doar un slip şi o pereche de cizme lungi, postată de divă săptămâna trecută pe Twitter. Şi după cum se aştepta toată lumea reacţiile vehemente nu au întârziat să apară: asemenea majorităţii instantaneelor postate de cântăreaţa din Barbados pe reţelele de socializare şi această poză a atras rapid sute, dacă nu mii de comentarii negative, fiind considerată deloc adecvată pentru a fi postată pe site-uri precum Twitter, Instagram sau Facebook.

De la zecile de poze semi-nud, la fotografiile ce o surprind consumând alcool sau fumând şi până la ipostazele mai mult decât incitante pe care le împarte cu iubitul ei, Chris Brown (da, acelaşi care în 2009 a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare pentru agresiune – există vreo persoana care să nu-şi amintească de ochiul învineţit al Rihannei) toate au primit comentarii mai mult decât acide. Se pare însă că toate acestea nu au deloc un impact negativ asupra fanilor cântăreţei care sunt din ce în ce mai mulţi: peste şase milioane de utilizatori doar pe contul de Twitter.

Iată 15 dintre cele mai provocatoare instantanee postate de Rihanna online. Voi ce spuneţi: cât de adecvate sunt pozele pentru a fi publicate pe reţelele de socializare?

Foto: Hepta

 

.