Metal(i)chic: cum poartă vedetele piesele strălucitoare?

La soare te puteai uita, dar la ele… Când alegi piese atât de strălucitoare, linia de demarcaţie între DO şi DON’T este extrem de subţire!

La soare te puteai uita, dar la ele… Când alegi piese atât de strălucitoare, linia de demarcaţie între DO şi DON’T este extrem de subţire! 

DO: Michelle Pfeiffer a făcut o alegere surprinzătoare şi foarte tinerească: o rochie strălucitoare, cu paiete multicolore. Ne plac mult şi accesoriile alese: brăţările metalice şi sandalele argintii. Am purta şi noi o combinaţie de jachetă argintie cu pantofi în acelaşi ton, aşa cum a făcut-o Nikki Reed (şi apreciem că a păstrat restul outfitului în culori neutre!). Iar Stella McCartney a mizat pe o salopetă aurie. Bling-bling din cap până în picioare? Ei bine, da, când coafura e una relaxată şi nu adaugi alte accesorii ţinutei (şi doar dacă poţi copia atitudinea nonşalantă a creatoarei de modă!).

DON’T: Nici nu ştim cu ce să începem mai întâi lista cu „aşa nu“. Poate cu acest aer de merg-la-mall-în-şalvari a lui Busy Phillips. Sau cu rochia lui Kelly Osbourne semănând izbitor cu o folie alimentară pentru împachetat sandwichuri (de părul vopsit în această nuanţă de mov nici nu vrem măcar să amintim!). Sau poate cu această ţinută de Halloween (ei bine, da, ar avea culorile potrivite şi pentru un Festival al Dovlecilor) a lui Carrie Underwood? 

Intră în galeria foto şi votează şi tu ţinutele vedetelor: DO sau DON’T?

Foto: Northfoto