Kim Kardashian şi Kanye West: nuntă la palatul Versailles?

Este foarte posibil ca perechea momentului să aleagă un cadru regal pentru nunta lor, ce va avea loc anul acesta: palatul Versailles.

Este foarte posibil ca perechea momentului să aleagă un cadru regal pentru nunta lor, ce va avea loc anul acesta: palatul Versailles.

Faptul că Kim şi Kanye vor să îşi jure iubire eternă în cadrul unei ceremonii cât mai somptuoase nu ar trebui să fie un lucru nou pentru nimeni. Dar nu ne-am fi imaginat niciodată faptul că luxul are total alte conotaţii când vine vorba de Kimye. Mai exact, ultimele zvonuri afirmă faptul că perechea plănuieşte să îşi unească destinele în unul din cele mai cunoscute locuri istorice, în care eleganţa întâlneşte unicitatea, Palatul Versailles. În mod clar, acest loc se îmbină perfect cu o pereche ce pare să nu aibă cusur.

Trebuie să ţinem cont de faptul că ultima nuntă a divei, cu sportivul Kris Humphreys, a fost una din cele mai scumpe din istorie, dar acest lucru nu le-a asigurat o continuitate, căci totul s-a sfârşit în mai puţin de 3 luni. Nu ştim dacă alegerea acestei locaţii implică o luptă a ego-urilor în care Kanye vrea să depăşească cu orice preţ aşteptările. Noi spunem că a făcut-o deja, încă din momentul în care a cerut-o de soţie în faţa unui stadion întreg, în San Francisco.

În realitate, pentru cei doi, o nuntă la Versailles nu este un simplu moft. Pentru început, ei se consideră un exemplu contemporan al iubirii adevărate, ce rezistă într-un univers hollywoodian în care ecuaţia relaţiei perfecte este încă un mister. Mai mult, pentru Kanye Parisul este ca şi a doua casă, datorită pasiunii sale pentru modă şi participărilor la FashionWeek. O pasiune pe care i-a transmis-o şi viitoarei sale soţii, căci stilul ei pare să fi ajuns mai aproape de o eleganţă care nu se demodează. Acest lucru nu i se datorează lui Kanye în mod exclusiv, ci şi amicului său, Riccardo Tisci, creative director la Givenchy.

Un alt zvon, din zona de fashion de data aceasta, este cel conform căruia viitorul soţ a achiziţionat deja rochia şi costumul, ambele semnate Maison Martin Margiela. În mod evident, sunt făcute la comandă şi ambele creaţii ar fi din piele albă, cu inserţii de pietre preţionase. Mereu am apreciat modul în care cei doi par să aibă un look imprecabil, în care se completează perfect, dar de data aceasta putem doar să sperăm că acest zvon nu este nici mai mult, nici mai puţin decât o mare minciună.

Foto: Hepta