Iubitoarelor de bărboşi, adunarea!

Ca o membră activă a Societăţii Secrete a iubitoarelor de bărboşi, Mirela Ujică a ales câteva exemple hollywoodiene cu potenţial de obsesie.

 

Ca o membră activă a Societăţii Secrete a iubitoarelor de bărboşi, editorul GLAMOUR Mirela Ujică a ales câteva exemple hollywoodiene cu potenţial de obsesie. Tu pe care dintre ei i-ai remarcat până acum şi ce alte exemple mai îţi vin în minte atunci când te gândeşti la un mustăcios superhot?

Varianta hollywoodiană
Oh, cât ne mai plac şi acei gentlemani superferchezuiţi, ce parcă abia au plecat de pe scaunul bărbierului!
Cele mai bune exemple la care ne-am gândit aproape instaneu? Cuceritorul Robert Downey Jr. (pe care abia ce l-am văzut într-un rol de excepţie în Iron Man 3!) şi  David Beckham, probabil singurul fotbalist permanent pus la patru ace!

Varianta dandy
Şi-l mai poate scoate cineva din minte pe Aaron Johnson după ce l-a văzut în ipostaza de amant, întruchipându-l pe Vronsky în adaptarea cinematografică a romanului Anna Karenina?! Dacă da, vă rugăm să ne spuneţi-ne reţeta! Şi asta pentru că noi am ajuns să investigăm problema şi să găsim şi alte specimene la fel de reuşite: James Franco (cu a lui atitudine de visător permanent) şi Nick Cannon au ajuns pe lista scurtă a mustăcioşilor adorabili.

James Franco

Varianta „Pour les Connaisseurs“
Cine nu iubeşte un bărbat care se încumetă să meargă până la capăt?!
Printre curajoşii care au dat dovadă de îndrăzneală şi au acum acces la înaltul statut de bărboşi cu acte-n regulă se numără Brad Pitt (şi-l mai aduce cineva aminte în varianta fără barbă?), Joe Manganiello (bărbatul ăsta emană sexualitate prin fiecare por, nu-i aşa?!) şi Christian Bale (din păcate, un bărbos doar pentru o periodă limitată).

Christian Bale

DON’T
Nu putem trece cu vederea două rateuri catastrofale: Mickey Rourke a plusat la capitolul Botox şi şuviţe blonde şi cu o mustaţă… ancoră, absolut îngrozitoare. Şi nici sex-appealul lui Daniel Craig nu a rămas intact în urma acestui look de tătic al anilor 70.

Daniel Craig

Intră în galeria GLAMOUR pentru a-i vedea pe toţi bărboşii noştri hot!

Foto: Hepta, Northfoto