DO & DON’T: rochii asimetrice şi machiaje nereuşite

Vedetele ne demosntreauză că poţi face furori pe covorul roşu cu o rochie asimetrică, dar şi că poţi da greş (în mod repetat) cu un machiaj nereuşit.

Vedetele ne demonstreauză că poţi face furori pe covorul roşu cu o rochie asimetrică, dar şi că poţi da greş (în mod repetat) cu un machiaj nereuşit. 

Asimetrii perfecte. Întoarcere la eleganţa absolută: rochiile asimetrice sunt cele mai admirate piese de pe covorul roşu!

Nu flatează orice siluetă, nu sunt uşor de accesorizat şi nici măcar uşor de purtat, însă rochiile cu trenă pot avea un efect năucitor asupra asistenţei! Doar priviţi-o pe viitoarea mămică Kate Hudson în această rochie fabuloasă Elie Saab (accesorizată desigur cu stilettos negri Christian Louboutin), pe Cate Blanchett (stânga) în fantastica rochie Balenciaga la premiera Blue Jasmine sau pe Anne Hathaway în această creaţie Chanel Couture de un bleumarin plin de mister.

DON’T: Talc Show

Un strop de pudră poate face minuni pentru tenul vedetelor, mai ales în lupta cu blitzurile paparazzilor. Însă atunci când make-up artiştii fac uz de pudră, corector şi anticearcăn în cantităţi generoase… ei bine, efectele sunt absolut ilare. Au văzut urmările pe pielea lor: Jessica Alba, Miley Cyrus, Selena Gomez, Alyssa Milano şi (cu o frecvenţă de neexplicat!) Nicole Kidman. 

Foto: Northfoto