Cum se descurcau vedetele la şcoală?

Rebeli fără cauză sau cei mai silitori elevi din clasă? Iată cum se descurcau la şcoală cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood.

Rebeli fără cauză sau cei mai silitori elevi din clasă? Iată cum se descurcau la şcoală cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood.

Unii şi-au descoperit pasiunea pentru actorie încă de pe băncile şcolii, în timp ce alţii voiau să se remarce într-un cu totul alt domeniu. În ciuda faptului că foarte mulţi dintre ei şi-au început cariera în copilărie, au reuşit să îşi ducă la bun sfârşit studiile. Aşadar, vom afla ce actriţă a fost liderul echipei de majorete şi regina balului de absolvire şi cine a fost suspendat şi sancţionat la şcoală doar pentru că a sărit în apărarea unor… melci.

La vârsta de 11 ani, Natalie Portman a fost descoperită de un agent de modele într-o pizzerie, dar a fost hotărâtă să îşi urmeze studiile şi să se axeze pe cariera actoricească. În vacanţe obişnuia să plece în tabere de teatru, iar în timpul şcolii juca în diferite spectacole şi mergea la nenumărate audiţii. „Eram diferită de alţi copii. Am fost mai ambiţioasă, ştiam ce îmi place, ce vreau şi munceam foarte mult. Am fost un copil foarte serios“, a declarat Natalie Portman.

Descoperă în galeria foto alăturată cum se descurcau la şcoală alte 11 staruri.

Foto: Guliver / Splash News