Cele mai tari farse făcute de vedete

Când vine vorba de farse şi glume făcute celor apropiaţi, starurile îşi pun la bătaie imaginaţia şi armele de care dispun.  

Se apropie 1 aprilie şi este timpul să pregătim câteva farse inspirate pentru cei mai buni prieteni. Bineînţeles, este important să avem prieteni înţelegători, cu simţul umorului, care nu se supără din cauza unei glumiţe…  inofensive. Până la urmă, nu strică să ne mai amuzăm, din când în când, şi pe seama celorlalţi, iar 1 aprilie este pretextul ideal pentru a ne pune ideile în practică.

Şi pentru că farsele se fac şi la case mai mari, iată câteva dintre cele mai tari glume făcute starurilor sau de către staruri.

Prietenia dintre Brad Pitt şi George Clooney este de notorietate, însă puţini ştiu că cei doi se duelează într-un adevărat „război“ al farselor. Totul a început când Clooney a lipit pe maşina lui Pitt un bilet pe care scria „Sunt gay şi votez“. Iar Brad Pitt s-a răzbunat pe prietenul său în momentul în care amândoi au fost distribuiţi în „Ocean’s Eleven“. Brad le-a trimis celor din echipa „Ocean’s Eleven“ un mesaj în care îi anunţa că nu trebuie să-l privească în ochi pe Clooney şi că trebuie să se adreseze acestuia doar cu apelativul „Mr. Ocean“. Până să afle că bunul său prieten i-a înscenat o farsă, George Clooney, care este foarte prietenos cu cei din jurul său, a fost indus în eroare de atitudinea rece a echipajului faţă de el.

Din categoria glumelor proaste face parte una care îl are ca protagonist pe Will Smith. În timp ce acesta se afla în Moscova pentru a promova „Man in Black III“, un reporter l-a îmbrăţişat, iar apoi a încercat să-l sărute. Stupefiat, Will Smith l-a împins, i-a dat o palmă şi l-a întrebat care e problema lui. Ce putem spune, Will, toate starurile au fani înfocaţi, îl poţi condamna pe acel reporter că a vrut să-şi încerce norocul?

De un incident cu un aşa-zis reporter a avut parte şi Tom Cruise. În timp ce acorda un interviu, actorul a fost stropit pe faţă de apa care a ţăşnit din microfonul (care era de fapt un pistol cu apă) reporterului. Deşi nu a avut o reacţie deplasată, Tom Cruise a ţinut să îi facă acestuia puţină morală pentru fapta sa. Pentru gluma lui, reporterul, care lucra pentru un show de comedie axat pe farsele făcute vedetelor, a fost arestat şi eliberat pe cauţiune câteva ore mai târziu.

Justin Bieber şi echipa Punk’d au reuşit să o facă pe Taylor Swift să plângă (da, cântăreaţa plânge şi din alte motive, nu doar din cauza băieţilor din piesele ei). Aceştia au orchestrat o farsă în aşa fel încât Taylor să creadă că artificiile lansate de ea de pe balconul unei vile au provocat un incendiu pe un yacht pe care avea loc o nuntă. Convinsă că a pornit focul, Taylor Swift a fost copleşită de panică şi îngrijorare pentru cei de pe ambarcaţiune. Nu-ţi face griji, Taylor, a fost doar o farsă: imaginea ta de fată cuminte este în continuare intactă.

În 2010, Khloe Kardashian şi Nicole Richie s-au aliat pentru a-i face o farsă lui Kim Kardashian. După ce au intrat pe contul lui Kim de Twitter, au postat, în numele ei, că are probleme cu stomacul. Şi pentru că asta nu părea să fie suficient, Nicole Richie a mai postat, tot pe contul lui Kim: „Câteodată am impresia că sunt lesbiană deoarece cred că Nicole Richie arată atââât de bine“. Ei bine, Kim, nici măcar tu nu puteai intui ce au de gând să facă sora şi prietena ta.

Foto: Hepta

 

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro