Cele mai simpatice cupluri celebre ale momentului

Sezonul ceremoniilor glam s-a încheiat, premiile s-au decernat, iar vedetele au avut ocazia să îşi etaleze trofeele, ţinutele spectaculoase şi… partenerii de viaţă pe covorul roşu.

Anul trecut, în lumina reflectoarelor au fost cupluri precum Brad Pitt şi Angelina Jolie, Olivia Wilde şi Jason Sudeikis sau George Clooney şi Amal Alamuddin. Acum însă este timpul să ne îndreptăm atenţia asupra celor mai frumoase perechi ale momentului: Ian Somerhalder şi Nikki Reed, Robert Pattinson şi FKA sau Eddie Redmayne şi Hannah Bagshawe.

Primul cuplu de pe lista noastră? Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter. Britanicul în vârstă de 38 de ani nu este doar un actor foarte talentat, ci şi un soţ adorabil, întotdeauna atent cu partenera sa de viaţă. Când sunt pe covorul roşu, Benedict Cumberbatch are grijă de fiecare dată să o întrebe pe soţia lui, Sophie Hunter, care se pregăteşte să devină mamă, dacă se simte bine cu toată agitaţia creată în jurul lor. Un moment adorabil între cei doi a fost cel de la Premiile BAFTA, când Benedict a vrut să se asigure că blitzurile nu o deranjează pe Sophie.

anigif_optimized-3471-1424781895-2

Iar scena s-a repetat şi la Oscaruri…

anigif_enhanced-3977-1424782210-4

Şi a fost urmată de gestul lui Benedict Cumberbatch care ne-a făcut să ne topim.

anigif_enhanced-10168-1424782241-34

Intră în galeria foto alăturată şi descoperă şi alte cupluri pe care le admirăm.

Foto: Hepta

Tags:
,
tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro