Beyoncé şi evoluţia stilului său vestimentar

Când vine vorba de Beyoncé, am putea scrie la nesfârşit despre ea şi viaţa sa fabuloasă, despre cariera ei de-a dreptul impresionantă sau despre familia minunată pe care o are.

Când vine vorba de Beyoncé, am putea scrie la nesfârşit despre ea şi viaţa sa fabuloasă, despre cariera ei de-a dreptul impresionantă sau despre familia minunată pe care o are. Pentru că da, Beyoncé este una dintre acele staruri talentate care merită toată admiraţia noastră. Cântăreaţă, actriţă, femeie de afaceri, designer, soţie şi mamă a unei fetiţe absolut superbe, aceasta a devenit un adevărat model pentru tinerele din întreaga lume.

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe ale tuturor timpurilor, Beyoncé a câştigat nu mai puţin de 17 premii Grammy atât ca solistă, cât şi ca membră a trupei Destiny’s Child. Însă Beyoncé nu s-a oprit doar la muzică şi a vrut să demonstreze că este şi o actriţă la fel de talentată. În 2007, a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal la categoria comedie/muzical pentru partitura din „Dreamgirls“. Şi ca şi când toate acestea nu ar fi fost suficiente, Beyoncé a devenit un adevărat fashion icon şi a debutat în lumea modei cu linia vestimentară House of Deréon, pe care a creat-o împreună cu mama sa, Tina.

Deşi acum pare greu de crezut, apariţiile cântăreţei nu au fost dintotdeauna spectaculoase, dovadă că stilul se poate învăţa în timp. Intră în galeria foto alăturată şi descoperă evoluţia vestimentară senzaţională a lui Beyoncé. Punem pariu că vei fi uimită.

Foto: Hepta.ro