Aşa mamă, aşa fiică: duo-uri celebre de la Hollywood

La Hollywood, frumuseţea stă înscrisă în gene! Cinci dintre cele mai frumoase femei ale deceniilor trecute predau ştafeta unei noi generaţii cel puţin la fel de glam. 

În 1983, pe vremea când superba Kim Basinger frângea inimile bărbaţilor în rolul fetei Bond, ea nici măcar nu îl cunoscuse pe Alec Baldwin, viitorul tată al fiicei ei. Ireland are acum 18 ani, câteva pictoriale foarte hot la activ şi o relaţie controversată cu rapperiţa Angel Haze.

Trebuie doar să priviţi filmuleţele proaspăt apărute pe Internet cu audiţia lui Robin Wright pentru rolul din Forrest Gump ca să vedeţi exact cât de uimitoare este asemănarea cu fiica ei, Dylan Penn (23 de ani).

E drept că după atâtea operaţii estetice e greu să ne amintim cât de frumoasă era Melanie Griffith în tinereţe. De ajutor ne sunt însă imaginile cu fiica ei, Dakota Johnson (24 de ani), cea care face acum valuri cu incitantul rol principal din 50 Shades of Grey.

Cu aşa părinţi cool ca Lisa Bonet şi Lenny Kravitz (şi o naşă ca Marisa Tomei!) Zoë Kravitz nu putea să rămână sub anonimat: la doar 25 de ani ea este cântăreaţă, model şi actriţă (cu roluri mici în blockbustere ca X-Men: First Class sau Divergent!).

În anii 80, fosta soţie a lui Arnold Schwarzenegger, jurnalista Maria Shriver era una dintre cele mai admirate femei din lume. 30 de ani mai apoi, fiica ei, Katherine (24 de ani), nu doar că i-a călcat pe urme şi a devenit scriitoare, dar a şi împrumutat din trăsăturile superbei ei mame.

Foto: Northfoto, Guliver/Splash News

Adriana Matei
contact@misshypewit.com