Actorii surprinşi cu privirea în… decolteu

Oricât de mult ar încerca ei să fie discreţi şi să nu se lase fotografiaţi în ipostaze… compromiţătoare, iată că i-am surprins cu privirea-n decolteul partenerelor.

Pe covorul roşu, vedetele adoră să poarte ţinute extravagante, care le pun în evidenţă formele generoase. Aşa că nu este de mirare că, uneori, bărbaţii uită complet că sunt în public şi că sunt fotografiaţi, rămânând cu privirea fixată tocmai acolo unde nu trebuie. Dar trebuie să-i înţelegem şi pe ei: de cele mai multe ori, tentaţia este mult prea mare.

După ce am văzut colecţia cu cele mai haioase poze ale starurilor, ne-am gândit că nu vom mai putea găsi nişte fotografii la fel de amuzante. Dar iată că ne-am înşelat şi am descoperit câteva exemplare tare simpatice.

Scenaristul Spike Jonze evaluează cu mare atenţie bustul generos al lui Scarlett Johansson la Festivalul Internaţional de Film de la Roma.

În 2010, Brad Pitt a mers în New Orleans pentru a comemora cinci ani de la dezastrul uraganului Katrina. Câteva dintre fanele actorului nu au ratat ocazia de a se fotografia cu idolul lor, însă lui Brad i-a fugit rapid privirea într-o altă direcţie. Nu vă îngrijoraţi, suntem sigure că şi Angelina s-a amuzat copios când a văzut poza.

Da, Orlando Bloom, stai liniştit, totul este în regulă, toate sunt la locul lor. Totuşi, ne pare rău că te-ai despărţit de Miranda şi că nu te vom mai surprinde în aceste ipostaze.

Joshua Jackson este un bărbat care ştie să îşi aprecieze iubita (pe Diane Kruger) din cap până-n picioare. După cum vedeţi, nu o scapă o clipă din ochi.

Reese Witherspoon, Christoph Waltz şi Robert Pattinson au mers în Barcelona să promoveze filmul „Water for Elephants“. Numai că cel din urmă nu s-a putut abţine şi a aruncat o privire în decolteul frumoasei blonde.

Matthew McConaughey nu se mai poate uita la camere. A observat ceva interesant la Penélope Cruz.

Foto: Hepta

Adriana Matei
contact@misshypewit.com