Discursul Serenei Williams de la Wimbledon a emoționat-o vizibil pe Meghan Markle

Discursul Serenei Williams de la Wimbledon a emoționat-o vizibil pe Meghan Markle

Chiar dacă Serena Williams a pierdut sâmbătă la Wimbledon în fața jucătoarei Angelique Kerber, bună prietenă și adesea rivală pe terenul de tenis, acest lucru nu o împiedică cu nimic pe tenismenă să fie în continuare una dintre cele mai incredibile persoane ale tuturor timpurilor. Discursul pe care l-a ținut aceasta a emoționat întregul public, inclusiv pe buna ei prietenă, Meghan Markle.

Discursul Serenei Williams dedicat tuturor mamelor care au urmărit meciul a emoționat-o vizibil pe Meghan Markle

În urma înfrângerii, Serena Williams a ținut un discurs emoționant și a transmis tuturor mamelor care au vizionat partida că „a jucat pentru ele în acea zi”.

„Este abia a patra ta competiție de când te-ai întors pe teren (după naștere) și nu știai la ce să te aștepți. Ai avut un turneu atât de bun și ai jucat incredibil”, i-a spus intervievatorul. Williams a aprobat și a răspuns: „A fost un turneu cu adevărat nemaipomenit pentru mine. Sunt foarte fericită că am reușit să ajung atât de departe”. „Este cu siguranță dezamăgitor, dar eu nu pot să mă simt dezamăgită. Am atât de multe lucruri pe care le aștept cu nerăbdare – abia am început, așa că abia aștept să văd ce urmează”, a mai spus Serena.

„Sunt mame în întreaga lume care se întreabă cum a reușit să facă acest lucru, ești un super-om și o super-mamă!”, i-a mai spus reporterul. „Nu, sunt doar eu însămi și asta e tot ce pot să fiu”, a răspuns Williams. „Dar pentru toate mamele, vreau să știe că pentru ele am jucat astăzi și chiar am încercat. Dar Angelique a jucat foarte bine, a jucat excelent, iar eu abia aștept să mă reîntorc pe teren și să fac ce știu să fac mai bine”, a mai adăugat ea.

Contul oficial de Twitter al Wimbledon a publicat un clip cu interviul și descrierea „Grație, echilibru și emoție. Un interviu de vicecampion oferit de un adevărat campion.” În clip se poate observa cum discursul emoționează publicul, în special pe două fane ale acesteia, mai exact pe Meghan Markle și Kate Middleton, aflate amândouă în tribună. Spre finalul clipului, ambele ducese sunt vizibil emoționate atunci când Serena Williams declară că a jucat pentru toate mamele care au urmărit partida.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com