Dieta lui Meghan Markle pentru a se menține în formă înainte de nuntă

Dieta lui Meghan Markle pentru a se menține în formă înainte de nuntă

Așa cum bine știm, Meghan Markle și Prințul Harry urmează să își unească destinele la 19 mai, într-o ceremonie grandioasă care se va desfășura la Capela St. George din Windsor Castle. Ca la orice nuntă, și în special ca la orice nuntă regală, toți ochii vor fi pe mireasă, pe cum arată și pe cum este îmbrăcată – în cazul acesta, pe Meghan Markle. De aceea, actrița ține o dietă ceva mai strictă înainte de marele eveniment.

Spre deosebire de dieta obișnuită a lui Meghan Markle, care include și cartofi prăjiți, cea specială pentru nuntă elimină câteva dintre gustările ei preferate și se bazează pe macro nutrienți pentru a-i oferi acea senzație de sațietate. Chiar și așa, obiceiurile sănătoase nu îi sunt străine viitoarei soții a Prințului Harry, mai ales în contextul în care mama sa este instructor de fitness.

Dieta lui Meghan Markle pentru nuntă

Dieta lui Meghan Markle pentru nuntă se bazează pe stilul vegan de alimentație. „Încerc să mănânc vegan în timpul săptămânii, și apoi îmi acord puțin mai multă flexibilitate în legătură cu ce mănânc în weekenduri”, a explicat ea, potrivit GLAMOUR UK.

Deci cum arată meniul unei zile pentru viitoarea prințesă? „Un shake de vanilie Clean Clanse, amestecat cu mure congelate Ontario la micul dejun, o salată Niçoise și un pahar de rosé, cu puțină brânză de capră Grey Owl și o baghetă la prânz, și o cină relaxată cu paste și fructe de mare, și un negroni pentru a închide seara”, a declarat Meghan Markle.

Deși poate părea dificlă pentru persoanele care nu mănâncă în stil vegan, dieta lui Meghan Markle pentru nuntă este destul de accesibilă. Actrița menține un stil de viață sănătos și nu face excese calorice în general, fiind un exemplu pentru noi toate. Noi vă ținem la curent cu toate detaliile despre nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry aici.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com