Demi Lovato a vorbit despre supradoza din cauza căreia a ajuns la spital

Demi Lovato a vorbit despre supradoza din cauza căreia a ajuns la spital

Demi Lovato a fost spitalizată din cauza unei supradoze la 25 iulie. Incidentul a avut loc la scurt timp după ce artista a lansat controversata melodie Sober, unde dezvăluia fanilor că a revenit la vechile sale obiceiuri nocive.

La aproximativ o săptămână după ce a fost internată, Demi Lovato a acceptat ca după ce va ieși din spital să meargă la un centru de dezintoxicare. Dacă până acum comunicarea cu fanii și presa s-a făcut prin intermediul rudelor și apropiaților, acum, Demi Lovato a vorbit despre supradoză pe profilul personal de Instagram.

Demi Lovato a vorbit despre supradoză pentru prima dată

Printr-o fotografie publicată pe contul ei de Instagram oficial, Demi Lovato a vorbit pentru prima dată despre supradoza din cauza căreia a fost internată în spital.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?taken-by=ddlovato

„Am fost întotdeauna transparentă cu privire la dependența mea. Ceea ce am învățat este că această boală nu este ceva care dispare sau își pierde din putere cu timpul. Este ceva ce trebuie să continui să depășesc și nu am făcut-o încă.

Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a păstrat în viață. Fanilor mei, vă sunt pentru totdeauna recunoscătoare pentru toată iubirea și sprijinul vostru pe parcursul ultimei săptămâni și de-acum înainte. Gândurile voastre pozitive și rugăciunile voastre m-au ajutat să navighez prin această perioadă dificilă.

Vreau să mulțumesc familiei mele, echipei mele și angajaților de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș fi fost aici scriind această scrisoare către voi toți.

Acum am nevoie de timp să mă vindec și să mă concentrez pe sobrietatea mea și pe drumul către recuperare. Iubirea pe care voi toți mi-ați arătat-o nu va fi niciodată uitată și aștept cu nerăbdare ziua în care voi putea spune că am trecut pe partea cealaltă.

Voi continua să lupt <3

Demi”, a fost mesajul publicat de Demi Lovato prin fotografia publicată pe Instagram.

Este prima oară când Demi Lovato vorbește despre supradoză și ia contact cu fanii ei, după ce a fost spitalizată. Zvonurile conform cărora artista a acceptat să meargă la un centru de dezintoxicare par a fi și ele confirmate în textul lui Demi.

Fanii au primit mesajul cu o mulțime de mesaje încurajatoare în care îi spun că este puternică și o îndeamnă să lupte mai departe.

Foto: Hepta

Tags:
Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com