Demi Lovato a fost externată temporar de la clinica de dezintoxicare

Demi Lovato va merge la dezintoxicare

Demi Lovato a fost internată în spital în urmă cu mai bine de o săptămână după ce a luat o supradoză dintr-o substanță misterioasă. Cântăreața a necesitat monitorizarea permanentă a doctorilor, iar starea sa de sănătate a avut de suferit. După externare, Demi Lovato va merge la dezintoxicare.

În luna iunie, Demi a lansat o nouă melodie numită „Sober” despre faptul că, după cinci ani de sobrietate, a clacat și a revenit la vechile metehne. La scurt timp după ce melodia controversată a fost lansată, cântăreața a fost internată din cauza unei supradoze. Demi Lovato a acceptat să meargă la dezintoxicare după acest incident.

Demi Lovato va merge la dezintoxicare

Familia lui Demi a propus internarea sa la un centru de dezintoxicare, iar cântăreața s-a arătat receptivă. Demi este internată în spital de mai bine de o săptămână, timp în care starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a avut nevoie de atenția permanentă a cadrelor medicale.

„Demi este în spital de mai bine de o săptămână pentru că a avut nevoie să fie monitorizată de un medic. În timpul în care a stat în spital, i-a fost fizic rău, iar doctorii au vrut să se asigure că rămâne în atenția lor până când sunt siguri că este bine să o externeze”, a declarat o sursă din apropierea sa, potrivit Female First.

„Ea și echipa ei trebuie să hotărască care este cea mai bună decizie pentru Demi odată ce iese din spital. Demi le-a spus oamenilor apropiați că este serioasă în legătură cu sobrietatea și plănuiește să facă orice trebuie pentru a menține un stil de viață sănătos de acum înainte”, a mai dezvăluit sursa.

Cântăreața ar urma să iasă din spital spre finalul acestei săptămâni, însă nu se cunoaște data exactă. După externare, Demi Lovato va merge la un centru de dezintoxicare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com