Demi Lovato, spitalizată în urma unei supradoze

Demi Lovato, spitalizată în urma unei supradoze

Cântăreața Demi Lovato a fost spitalizată în urma unei aparente supradoze. În acest moment starea artistei este stabilă. 

Demi Lovato a fost dusă la spital după ce a fost găsită în stare de inconștiență la reședința ei din Hollywood Hills. Conform TMZ, când paramedicii au ajuns la ea, i-au administrat un tratament de urgență care se dă de obicei în cazul supradozelor cu heroină. Surse din anturajul vedetei au spus pentru revista People că artista nu a fost tratată pentru supradoză de heroină.

La scurt timp după aflarea acestei vești, purtătorul de cuvânt al artistei a venit cu informații noi, spunând că starea lui Demi este stabilă: „Demi este conștientă și este alături de familia sa. Mulțumește tuturor pentru dragostea și sprijinul oferit. Unele informații apărute în presă nu sunt corecte. Familia are rugămintea de a le respecta intimitatea”.

Demi Lovato s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri și alcool, boli mintale și tulburări de alimentație. În 2010 a urmat un tratament pentru tulburare bipolară, bulimie, adicție și autoagresiune. După tratament a avut o perioadă de recădere și s-a internat din nou într-un centru pentru un an. „Demi nu a fost niciodată complet vindecată de toți demonii ei. Se luptă cu depresia și anxietatea de ceva timp – încă se află într-un loc întunecat. A fost ok pentru un timp, dar nu e adevărat că nu a mai pus mâna pe droguri și alcool de șase ani”, a spus o sursă pentru revista People.

În martie, cântăreața a sărbătorit șase ani de când nu a mai consumat alcool și droguri, dar în urmă cu o lună a lansat o melodie, Sober, în care mărturisea că a reînceput să bea.

Se pare că artista în vârstă de 25 de ani dădea semne de câteva luni că ceva este neînregulă cu ea. „Lucrurile au luat-o razna de luni de zile. Ea și echipa ei au rupt legăturile, deși ei au jucat un rol important în vindecarea ei de adicție acum mulți ani. Demi nu este într-un loc bun acum”, a spus o sursă din anturajul cântăreței. Luna trecută, Demi a anulat concertul pe care urma să-l susțină la O2 Arena din Londra cu doar câteva ore înainte de începerea lui.

Foto: Hepta

Tags:
roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro