Demi Lovato se simte din ce în ce mai bine, și are un selfie să o dovedească

Demi Lovato se simte din ce în ce mai bine, și are un selfie să o dovedească

Demi Lovato a fost spitalizată în luna august din cauza unei supradoze de substanțe stupefiante, după care a fost internată la dezintoxicare. Artista s-a întors acasă de câteva luni, și pare că se simte din ce în ce mai bine – cel mai recent selfie publicat pe Instagram ne sugerează asta.

În timp ce trece printr-o perioadă de recuperare, Demi Lovato parcurge toți pașii pentru a-și reveni. Mai întâi, a vorbit despre supradoza din cauza căreia a ajuns la spital. A fost, ulterior, externată din clinica de dezintoxicare, iar acum face ceea ce consideră că o va ajuta să se mențină trează – sportul ei preferat, jiu jitsu.

Demi Lovato se simte din ce în ce mai bine, și are un selfie să o dovedească

Demi Lovato a publicat un selfie după o ședință de jiu jitsu, și arată minunat. Tenul ei este radios și odihnit, și nici măcar transpirația datorată efortului fizic nu îi poate șterge acel healthy glow.

https://www.instagram.com/p/Bq-6cU1h8VX/

„Păr transpirat, ciufulit, după jiu jitsu”, a scris ea, în descrierea selfie-ului postat. Mesajul a fost însoțit de hashtagul blue belt, care sugerează că Demi are centura albastră la jiu jitsu, a doua din cele șapte. În plus, hashtagul never give up (nu renunța niciodată) este un semn că artista luptă în continuare cu propria persoană pentru a se menține sănătoasă și în formă.

Fanii au primit cu mare drag fotografia cu artista, mai ales că ultima publicată a fost în noiembrie, în timpul alegerilor. Rubrica de comentarii s-a umplut cu mesaje de încurajare de la fani. „Ne-ai lipsit, Demi! Sper că ești mai bine. Continuă să ai grijă de tine! Te iubim”, i-a scris un utilizator. „Suntem mândri de tine”, i-a comentat un alt fan.

Demi Lovato adoră de mult artele marțiale, iar în 2017 a explicat, pentru SELF, de unde a pornit această pasiune. „Am început să fac jiu jitsu pentru că îmi plăcea să văd oameni exersând prize”, explica ea. „Cred că este foarte cool să înveți ceva care te ajută să te aperi”, spunea Demi.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com