Demi Lovato a fost externată temporar de la clinica de dezintoxicare

Demi Lovato a fost externată temporar de la clinica de dezintoxicare

Demi Lovato a fost externată temporar de la dezintoxicare, după ce a ajuns de urgență la spital în urma unei supradoze. Artista a fost internată timp de mai bine de o săptămână, după care a fost de acord să meargă la dezintoxicare pentru a se reabilita.

Conform celor mai noi informații, Demi Lovato a fost externată temporar de la clinica de dezintoxicare, însă cu acordul apropiaților, dintr-un motiv întemeiat.

De ce a fost Demi Lovato externată de la dezintoxicare

Demi Lovato a fost externată de la dezintoxicare și a plecat alături de mama sa în Chicago, pentru a fi consultată de un psihiatru specializat în sobrietate, potrivit People.

„Este în mijlocul recuperării”, a declarat o sursă dintre apropiații cântăreței. „Va fi un drum lung, iar Demi știe asta. Emoțional, nu i-a fost ușor, însă este bine”, a mai dezvăluit sursa.

Înainte de nefericitul incident, cântăreața a lansat o melodie controversată numită Sober, prin versurile căreia recunoștea că a revenit la vechiile sale vicii:

„Mama, îmi pare atât de rău, nu mai sunt trează acum,/ Iar tati, te rog iartă-mă pentru băuturile vărsate pe podea/ Celor care nu m-au părăsit le spun că am mai fost înainte pe acest drum/ Îmi pare rău, nu mai sunt trează acum”, este traducerea aproximativă a versurilor melodiei.

La 24 iulie, Demi Lovato a fost transportată de urgență la spital de la locuința ei din Hollywood Hills, în urma unei supradoze. Artista a rămas internată pentru aproape două săptămâni, după care a acceptat să rămână la un centru de dezintoxicare, până recent. În prezent, Demi a fost externată temporar pentru a primi ajutor specializat cu scopul de a-și ameliora starea sănătății mintale.

La mai bine de o săptămână de la internare, Demi Lovato a vorbit pentru prima dată despre supradoza suferită și le-a împărtășit fanilor câteva cuvinte printr-o postare pe Instagram.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com