Salma Hayek

De ce vedetele vor purta negru la Globurile de Aur 2018

Se pare că anul 2018 va fi reprezentat de cuvântul unitate. Potrivit celor de la Us Weekly, multe dintre actrițele care urmează să participe la Globurile de Aur 2018, din 7 ianuarie, vor purta negru ca declarație și semn de protest împotriva hărțuirii sexuale din cadrul industriei de divertisment.

Deși la început era doar un grup mic de femei care voiau să facă acest lucru, pe parcurs din ce în ce mai multe vedete au adoptat aceeastă idee. Rochia neagră a devenit simbolul fenomenului #metoo. Până în acest moment peste 30 de actrițe intenționează să poarte rochii negre la acest eveniment important.

,,Această mișcare se răspândește rapid și aproape toate femeile nominalizate vor să ia parte la acest fenomen. Toți stiliștii care au făcut deja rochiile, le schimbă pentru a se adopta noului fenomen” a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Această știre vine la câteva zile după ce Salma Hayek a vorbit detaliat despre hărțuirea sexuală a lui Harvey Weinstein.

Chiar dacă acest lucru nu a fost încă confirmat oficial, credem că există multe șanse ca actrițele să poarte rochii negre și cu siguranță își vor pregăti discursuri impresionante de acceptare a premiului. Sperăm că anul 2018 va marca un punct de cotitură pentru industria divertismentului.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro