obama invitati nunta printul harry meghan markle

De ce soții Obama nu au fost invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle?

Deși Prințul Harry și Meghan Markle sunt destul de apropiați de familia fostului președinte american, Barack și Michelle Obama nu se află pe lista de invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Iată care a fost motivul pentru care soții Obama nu au fost invitați.  

Deși lista de invitați la nunta Prințului Harry este foarte mare pe ea nu se află numele lui Barack și Michelle Obama. Cu toate că fostul președinte american și familia sa au o relație bună cu Prințul Harry și viitoarea lui mireasă, aceștia nu au fost invitați la nunta regală.

Se pare că motivul pentru care soții Obama nu au fost invitați la nunta este pentru că Prințul Harry și Meghan Markle vor să țină politica departe de nunta lor. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a spus ieri: „s-a decis că mai mulți lideri politici – din Marea Britanie și din restul lumii – nu necesită să fie prezenți la nunta Prințului Harry cu domnișoara Meghan Markle. Guvernul Majestății Regale a fost consultat în această decizie luată de familia regală.“ Conform revistei People, pe această listă se află și numele soților Obama.

obama invitati nunta printul harry meghan markle

Fostul președinte american, Barack Obama, a fost prezent anul trecut la Jocurile Invictus

Cu toate acestea, Prințul Harry și Meghan plănuiesc să îi viziteze pe soții Obama în viitorul apropiat. „Ambele cupluri abia așteaptă să se întlnească“, a spus o sursă pentru revista People.

obama invitati nunta printul harry meghan markle

Prințul Harry și Michelle Obama au devenit apropiați prin intermediul muncii lor în beneficiul veteranilor

Prințul Harry și Michelle Obama au devenit apropiați prin intermediu muncii loc în beneficiul veteranilor. Fostul președinte american Barack Obama a fost prezent anul trecut la Jocurile Invictus – competiție patronată de Prințul Harry, care a avut loc la Toronto.

 

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro