serena williams nu va sarbatori ziua de nastere a fetitei ei

De ce Serena Williams nu va sărbători niciodată ziua de naștere a fetiței ei?

Fetița Serenei Williams împlinește un an la sfârșitul acestei săptămâni, dar nu va avea parte de o petrecere pompoasă așa cum se obișnuiește în lumea starurilor. De fapt. nu va avea loc nicio petrecere. Nici acum și nici la următoarele aniversări. Serena Williams a spus care este motivul pentru care nu va sărbători niciodată ziua de naștere a fetiței ei.

În cadrul unei conferințe de presă cu ocazia U.S. Open, Serena Williams a povestit de ce ea și soțul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, nu plănuiesc nicio petrecere cu ocazia aniversării fetiței lor. „Olympia nu-și sărbătorește ziua de naștere. Facem parte din Martorii lui Iehova, așa că nu avem acest obicei”, a spus tenismena.

Martorii lui Iehova nu sărbătoresc zilele de naștere deoarece consideră că această sărbătoare nu îi este plăcută lui Dumnezeu. De asemenea, adepții acestui cult nu celebrează nici Crăciunul, Paștele sau alte sărbători, despre care consideră că au origini păgâne.

Se crede că și soțul tenismenei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, este adeptul acestui cult, cu toate că el nu a crescut într-o familie cu înclinații religioase. „Alexis, chiar dacă nu a crescut într-o biserică, este foarte receptiv și îmi înțelege nevoile”, a mai spus fostul număr 1 WTA.

Într-un interviu recent, Serena a povestit cât de bine i-a făcut feedback-ul primit în social media de la alte mame. „Când am pierdut primii pași făcuți de Olympia am scris despre cât de dezamăgită am fost, iar mulți părinți mi-au răspuns <<nu-ți face griji, și noi am pierdut asta>>. Nu am realizat că e ceva mai normal să nu fii acolo atunci când copilul tău face primii pași, decât să fii. Într-adevăr, mă bazez pe ajutorul tuturor.”

La începutul acestei luni, Serena Williams a vorbit deschis despre depresia postnatală cu care s-a confruntat după ce a adus-o pe lume pe fiica ei.

„Săptămâna trecută nu a fost ușoară pentru mine. Nu doar că a trebuit să accept anumite lucruri personale destul de grele, însă eram pur și simplu nu m-am simțit bine. În mare, am simțit că nu sunt o mamă bună”, și-a început Serena Williams postarea despre depresia postnatală. „Este complet normal să simt că nu fac destule pentru bebelușul meu. Am fost cu toatele acolo. Muncesc mult, mă antrenez, și încerc să fiu cea mai bună sportivă posibil”, a scris Serena.

De asemenea, într-un interviu acordat revistei Vogue, tenismena a povestit și despre complicațiile avute imediat după ce a născut-o pe Olympia – operația de cezariană i s-a rupt din cauza crizelor de tuse cauzate de embolismul pulmonar de care suferă, au urmat numeroase proceduri complicate prin care a trebuit să treacă, dar în final lucrurile au revenit la normal.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro