De ce se mută Ducele și Ducesa de Sussex din Palatul Kensington

De ce se mută Ducele și Ducesa de Sussex din Palatul Kensington

Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta oficial din Palatul Kensington. Conform publicației The Sun, cuplul regal a anunțat că se va muta la Frogmore Cottage din Castelul Windsor, proprietate dăruită de către Regina Elisabeta a II-a cu ocazia nunții lor. Noul imobil se află în apropierea principalei case regale unde a avut loc nunta lor, fiind totodată locul unde au făcut și fotografiile oficiale de logodnă.

Ducele și Ducesa de Sussex se mută din Palatul Kensington – iată de ce

Castelul Windsor este cu totul special pentru Meghan Markle și Prințul Harry, fiind locul unde și-au unit destinele în luna mai, la Capela Sf. George.

Decizia de a se muta din Palatul Kensington vine în urma anunțului că vor deveni părinți în primăvara anului viitor. „În vreme ce așteaptă să vină pe lume primul lor copil, Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta la Frogmore Cottage de la Windsor la începutul anului viitor”, declara un purtător de cuvânt într-un comunicat pentru publicația People.

„Windsor este un loc special pentru Ducele și Ducesa de Sussex și sunt recunoscători că viitorul lor cămin se va afla pe acel teren. Biroul lor oficial va continua să fie localizat la Palatul Kensington”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Încă de când s-au logodit, Meghan Markle și Prințul Harry au locuit la Nottingham Cottage de la Palatul Kensington, o casă formată din două dormitoare. În noua lor casă, mult mai încăpătoare, va exista suficient spațiu și pentru viitorul lor copil. Proprietatea se află în continuare în renovare, fiind în prezent împărțită în cinci unități separate cu scopul de a îi găzdui pe cei din personalul Palatului.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com