De ce Prințul Harry și Meghan Markle se țin de mână în public, dar Prințul William și Kate Middleton nu

Săptămâna trecută, la Jocurile Invictus din 2017, Prințul Harry și Meghan Markle au apărut pentru prima dată ținându-se de mână în public. Și cei doi nu s-au limitat doar la asta, în cadrul aceluiași eveniment cei doi au fost surprinși sărutându-se! După aproximativ un an de când formează un cuplu avem ocazia, în sfârșit, să-i vedem purtându-se ca atare.

Dar toate aceste gesturi au ridicat serioase semne de întrebare cu privire la relația dintre Prințul William și Kate Middleton, care deși sunt împreună de ceva timp și acum așteaptă cel de-al treilea copil, nu obișnuiesc să-și arate dragostea în public.

Să fie vreun fel de regulă sau tradiție impusă de Casa Regală cu privire la gesturile de afecțiune în public?

De ce Prințul Harry și Meghan Markle se țin de mână, dar Prințul William și Kate Middleton nu

Totul depinde de context. Prințul William este moștenitorul tronului britanic, iar Prințul Harry este al șaselea în linie pentru moștenirea tronului. Așadar, prin prisma acestui lucru, relația dintre Prințul William și Ducesa de Cambridge trebuie să fie mai protocolară, cel puțin în public.

Deși acum Prințul Harry este în centrul atenției datorită relației sale cu Meghan Markle, acesta este conștient de faptul că în curand va dispărea din atenția publicului.

,,Simt că acum oamenii sunt mai interesați de mine decât de copiii fratelui meu, William, iar eu încerc să văd partea pozitivă în acest lucru” a declarat Prințul Harry pentru Newsweek.

Pentru că lui nu o să-i revină toate responsabilitățile care vin la pachet cu moștenirea tronului, acesta are mai multă libertate în ceea ce privește viața publică.

Foto: Hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro