Prințul Harry Meghan Markle lista de invitați la nuntă

De ce Prințul Harry și Meghan Markle au mai tăiat din lista de invitați la nuntă?

Cine nu și-ar dori să participe la nunta regală a anului? Ei bine, Prințul Harry și Meghan Markle au fost foarte stricți și au mai tăiat din lista de invitați la nuntă. În total, doar 600 de persoane vor participa la ceremonia religioasă care va avea loc pe 19 mai la Capela Sf. George de pe domeniul castelului Windsor.  

Prințul Harry și Meghan Markle încă mai așteaptă confirmări pentru nunta lor. Dar cine nu și-ar dori să ia parte la cel mai așteptat eveniment al anului?

Se pare că viitorii însurăței au fost foarte stricți cu privire la numărul invitațiilor și au fost nevoiți să mai taie din lista. Știm deja că soții Obama nu au fost invitați, deși sunt prieteni apropiați ai Prințului Harry. Deși locația unde va avea loc ceremonia religioasă, Capela Sf. George de pe domeniul castelului Windsor, permite aproape 800 de persoane, Prințul Harry și Meghan au păstrat o listă mai scurtă de invitați, caare numără doar 600 de oameni.

Conform E! News, îndrăgostiții au fost nevoiți să mai tăie din lista de invitați la nuntă din cauza poziționării băncilor în capelă. Ei și-au dorit ca rândurile de bănci să fie așezate în diagonală pentru ca invitații să aibă o vizibilitate mai bună la altar. În plus, acest aranjament este mult mai bun și pentru cei care vor urmări nunta în fața televizoarelor, permițând camerelor de luat vederi să filmeze mai bine mirii.

Unii dintre cei care vor fi prezenți la nuntă sunt totuși afectați de micșorarea listei de invitați. O sursă a declarat pentru E! News, ca există posibilitatea ca cei care au copii mici să fie nevoiți să-i lase acasă.

Lista de invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle este mult mai mică decât cea a fratelui său mai mare, Prințul William. La nunta acestuia cu Kate Middleton, care a avut loc pe 29 aprilie 2011, 1 900 de invitați au fost prezenți la cununia care a avut loc la Westminster Abbey. La recepția de după amiză, care a avut loc la Palatul Buckingham, au fost 650 de invitați, iar petrecerea de seară a fost mult mai intimă, fiind prezenți doar 300 de invitați.

Și Prințul Harry și Meghan Markle vor aveao petrecere publică și una privată. Aproape 600 de persoane vor fi prezente la recepția de la St. George’s Hall, organizată de Regina Elisabeta, în timp ce doar 200 de persoane au fost invitate la dineul dat de Prințul Charles în cinstea mirilor, la Frogmore House.

Conform CNN, președintele american Donald Trump și soția sa, Melania, nu au fost invitați la nuntă. Nici fostul președinte SUA Barack și Michelle Obama sau prim ministrul britanic, Theresa May, nu au primit invitații.

Cu toate acestea peste 2 600 de fani ai familiei regale britanice au fost invitați pe domeniul castelului Windsor pentru a urmări sosirea mirilor.

Ziua cea mare se apropie cu pași repezi și odată cu ea crește și nerăbdarea noastră! Până atunci, iată tot ce trebuie să știi despre nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, de la felul în care se va desfășura ceremonia, până la cine se va ocupa de tort și aranjamentele florale.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro