De ce Prințesa Eugenie are voie să dețină cont de Instagram, dar Kate sau Meghan nu

De ce Prințesa Eugenie are voie să dețină cont de Instagram, dar Kate sau Meghan nu

Prințesa Eugenie își ține fanii la curent cu noutățile legate de nunta ei pe Instagram. La doar o zi după ce Buckingham Palace a împărtășit câteva detalii despre nunta programată pe 12 octombrie, Prințesa Eugenie a ales să facă și ea același lucru, într-o notă mult mai personală, pe propriul cont de Instagram. Dar de ce are aceasta voie să dețină un cont de Instagram, dar Kate Middleton sau Meghan Markle nu?

Motivul pentru care Prințesa Eugenie are voie să dețină un cont de Instagram spre deosebire de alte regalități

Când și-a anunțat nunta și noutățile despre eveniment pe Instagram, Prințesa Eugenie a postat două fotografii cu ea și Jack Brooksbank – în una din ele cei doi poartă ochelari de soare și se îmbrățișează, iar în cea de-a doua poartă cizme Wellington și stau cu spatele la cameră. „Eu și Jack suntem bucuroși să invităm publicul să urmărească nunta noastră în Castelul Windsor”, a scris ea în descrierea fotografiilor.

De altfel, întregul cont al Prințesei Eugenie este relativ obișnuit. E drept, nu vei găsi selfie-uri sau pahare de rosé, dar și ea face throwbacks, fotografii de cuplu și fotografii cu cei doi terrieri adorabili.

Happy National Sibling Day…another set of York siblings to celebrate today!!

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Felul în care Prințesa Eugenie își administrează contul de Instagram este diferit de cel al verilor ei mai mari. William, Kate, Harry și Meghan au teoretic un cont de Instagram pe care îl folosesc împreună, @kensingtonroyal, însă este atent selecționat și utilizat de staff-ul lor. În plus, când patru oameni folosesc același cont, nu prea este loc pentru a pune în evidență personalitatea fiecăruia.

Deși protocolul regal nu interzice în mod expres platformele de socializare personale pentru membrii familiei regale britanice, Meghan Markle și-a șters contul său odată ce s-a logodit cu Prințul Harry.

Motivul pentru care Eugenie poate avea totuși un cont personal de Instagram? Faptul că Prințesa Eugenie nu trebuie să reprezinte monarhia 24/7. Chiar dacă participă la evenimente importante precum Trooping the Colour, job-ul ei este acela de director al  galeriei Hauser & Wirth’s din Londra, așa că nu este obligată să respecte aceleași reguli regale.

 

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com