Este oficial: Spice Girls se reunesc!

De ce nu va lua parte Victoria Beckham la turneul de reuniune a trupei Spice Girls

După luni întregi de zvonuri și schimbări de planuri, trupa Spice Girls se reunește în sfârșit și pleacă în turneu. Din păcate show-ului îi va lipsi un element cheie: Posh Spice (Victoria Beckham).

Spice Girls ar fi uitat să o invite pe Victoria Beckham la turneul de reuniune a trupei

Reacțiile la marele anunț nu au întârziat să apară. Oamenii au început imediat să își împărtășească teoriile privind motivul pentru care Victoria Beckham lipsește cu desăvârșire din această ecuație. Unii au fost de părere că Posh a devenit prea faimoasă sau pur și simplu nu își mai dorește să fie asociată cu trupa Spice Girls.

Motivul, se pare, este mult mai simplu. Conform lui Melanie C, membrele trupei au uitat să o invite pe Beckham să se alăture turneului mondial. Ooops?!

„Este chiar amuzant. M-am întâlnit de curând cu Victoria, evident că încă ținem legătura și încă face parte din Spice Girls, și a ridicat problema că nu am întrebat-o niciodată dacă vrea să ni se alăture, ci pur și simplu am presupus că nu ar vrea”, a povestit Melanie C în timpul unei apariții la emisiunea The Johnathan Ross Show.

„Cu două zile înainte să facem anunțul oficial am vorbit cu ea… și ne spusese de ani că nu mai vrea să facă asta”, a adăugat Geri Halliwell (Ginger Spice). „Este ocupată cu moda, a depășit această perioadă. Filozofia noastră este că suntem o trupă, pe scenă sau în afara ei, ținem una la cealaltă și ne sprijim reciproc, așa că totul este în regulă.”

Trupa Spice Girls pleacă în turneu

Trupa Spice Girls pleacă în turneu

Din fericire, Victoria Beckham nu este supărată că nu a primit oficial invitația de la fostele ei colege de trupă. În schimb, le ajută pe acestea să își promoveze turneul mondial.

„Astăzi este o zi specială pentru fete pentru că anunță datele primului turneu de când am cântat ultima dată împreună, în 2012. Nu voi fi pe scenă alături de fetele mele, dar trupa Spice Girls a fost o parte foarte importantă din viața mea și le doresc să aibă parte de multă distracție și dragoste în turneul de anul viitor. Știu că vor avea un show nemaipomenit și fani fantastici alături de care vor petrece timp de neuitat!”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

Așa că Scary Spice, Ginger Spice, Sporty Spice și Baby Spice, adică Mel B, Geri Halliwell, Mel C și Emma Bunton vor cânta cele mai celebre piese Spice Girls în vara anului viitor în Marea Britanie.

Deși mai e ceva până când Spice Girls vor pleca în turneu, biletele pentru concertele lor din Marea Britanie se vor pune în vânzare la sfârșitul acestei săptămâni. Până în acest moment au fost anunțate șase concerte: între 1 și 15 iunie, trupa va concerta în Manchester, Coventry,  Sunderland, Edinburgh, Bristol și Londra. În deschiderea concertelor va cânta Jess Glynne.

Foto: Northfoto, Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com