De ce nu a mai avut Kate Middleton apariții publice în ultima vreme

Anul acesta nu a dus cu siguranță lipsă de evenimente regale – de la nașterea Prințului Louis în aprilie și nunta regală a Ducelui și Ducesei de Sussex în mai, primăvara lui 2018 i-a avut ca jucători principali pe Prințul Harry, Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton. După toate acestea însă, publicul nu se va mai bucura de aparițiile publice ale lui Kate Middleton până la toamnă.

De ce nu a mai avut Kate Middleton apariții publice în ultima vreme? Ei bine, Ducesa de Cambridge se află încă de la sfârșitul lunii martie în concediu maternal cu Prințul Louis. Cu atât de multe evenimente regale în jur, este ușor să uiți că Ducesa are trei copii de crescut.

Kate Middleton a născut un băiețel!

Conform ABC News, concediul maternal durează în jur de șase luni, ceea ce înseamnă că Middleton se va reîntoarce în sfera publică în luna septembrie, când își va relua obligațiile de până acum în mod obișnuit.

 

Momentan, Kate Middleton își petrece vacanța de vară alături de familia ei la Anmer Hall, casa din Norfolk, Anglia. Proprietatea se află în vecinătatea celei a Reginei Elisabeta, Sandringham House, un conac impresionant de zece camere, cu piscină și teren privat de tenis, un loc idilic pentru vacanțele de vară.

Unde își petrec restul vacanței Prințul William și Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton s-au întors de curând din vacanța pe care au petrecut-o alături de alți membri ai familiei lui Kate, printre care părinții acesteia, Carole și Michael, pe insula Mustique.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com