De ce Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la parada de ziua Reginei

De ce Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la parada de ziua Reginei

Weekendul acesta a avut loc parada de ziua Reginei Elisabeta, eveniment numit Trooping the Colour. A fost prima apariție a lui Meghan Markle la balconul Palatului Buckingham, și nu a putut trece neobservată. Iată de ce Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la eveniment.

Mai întâi, a ieșit în evidență rochia purtată de Ducesa de Sussex la Trooping the Colour, pentru că a încălcat (din nou) standardele regale. Apoi, ne-a atras atenția poziționarea membrilor Familiei Regale pe balconul Palatului Buckingham. Am aflat, în cele din urmă, de ce Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la parada de ziua Reginei.

De ce Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la parada de ziua Reginei

Când Ducesa de Sussex și-a făcut debutul pe balconul Palatului Bukingham, nu a fost nicidecum într-o poziție centrală. De ce Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la parada de ziua Reginei? Pentru că a urmat o ordine ierarhică. „Nu a fost pe cât de proeminentă s-ar fi așteptat unii să fie, dar există o ordine ierarhică”, a explicat Joe Little, director al revistei Majesty, potrivit People.

„Nu a existat nicio intenție, dar William fiind fratele mai mare, a ieșit primul alături de soția lui”, a explicat Little. Motivul, așadar, ține numai de această ordine. Totuși, poziția lui Meghan nu a fost una dezavantajată. „Meghan a fost totuși într-o poziție bună. A fost mai degrabă centrală decât alternativa de a fi în primul rând de-a lungul balconului, în partea stângă sau dreaptă”, a mai spus Little.

Mai mult decât atât, o sursă din palat a declarat că poziția lui Meghan pe balcon ar fi fost aleasă de ea. Aparent, nu există o persoană care să-i aranjeze pe membrii Familiei Regale și să le spune unde să stea. Meghan Markle a stat în spatele lui Kate Middleton la parada de ziua Reginei tocmai pentru că a intrat în ordinea respectă, soția Prințului William intrând înaintea ei pe balconul Palatului Buckingham și poziționându-se ca atare.

foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com