De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu vor deține custodia propriilor copii

De ce Meghan Markle și Prințul Harry nu vor deține custodia propriilor copii

După ce Prințul Harry a spus într-un interviu că „dorește să își întemeieze o familie împreună cu Meghan Markle în viitorul apropiat”, discuțiile pe acest subiect nu au mai încetat. Iar acum că nunta grandioasă a trecut, oamenii abia așteaptă ca cei doi să aibă un copil. Cu toate astea, se pare că există o lege veche de 300 de ani care spune că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor putea deține custodia propriilor copii.

Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu vor deține custodia propriilor copii

În vreme ce nu ne dorim ca Meghan Markle să se simte presată (deși este dificil să nu o facă, având în vedere câte perechi de ochi se află asupra ei non-stop), există un mic detaliu pe care trebuie să îl știe înainte de a da naștere unui bebeluș regal.

În anii 1700, Regele George I a dat o lege prin care suveranul deține custodia nepoților și strănepoților. Se pare că Regele George I nu a avut încredere în abilitățile de tată ale fiului său în 1717, însă legea nu s-a mai schimbat de atunci și încă stă în picioare. Astfel, Regina Elisabeta este cea care are ultimul cuvânt asupra educației copiilor, iar Harry și Meghan sunt nevoiți să obțină aprobarea ei în cele mai importante decizii pe care le vor lua în calitate de părinți.

Același lucru se aplică și pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com