meghan markle nunta priyanka chopra

De ce Meghan Markle nu va participa la nunta prietenei ei, Priyanka Chopra?

Weekendul acesta, Priyanka Chopra și Nick Jonas își vor pune pirostriile. Deși este o prietenă apropiată a miresei, Meghan Markle nu va lua parte la fericitul eveniment. Iată de ce Ducesa de Sussex spune pas nunții prietenei ei, Priyanka Chopra.

Lucrurile merg pe repede-nainte pentru Priyanka Chopra și Nick Jonas. Actrița, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul de 26 de ani, se pregătesc să-și pună pirostriile. Deși relația lor a început în urmă cu câteva luni, starurile s-au logodit deja, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în India, iar la weekendul acesta vor spune DA în fața altarului.

Iată tot ce știm până în acest moment despre nunta delor doi.

De când a început să circule zvonul că Priyanka Chopra s-a logodit cu Nick Jonas, nu am putut să nu ne întrebăm dacă buna ei prietenă, Meghan Markle, va avea sau nu un rol în ziua cea mare. Ne-am întrebat dacă Ducesa de Sussex ar putea fi domnișoara de onoare a Priyankăi, însă se pare că acest lucru nu este posibil din cauza statutului ei regal.

„Protocolul nu specifică dacă un membru de sex feminin al Familiei Regale Britanice poate sau nu poate fi domnișoară de onoare la o nuntă care nu este regală”, a explicat Omid Scobie, reporter regal, pentru Cosmopolitan. „Cu toate acestea, este puțin probabil să o facă dintr-un simplu motiv: o regalitate nu va merge niciodată în spatele unui om de rând. De aceea în trecut am putut să o vedem pe Pippa Middleton în calitate de domnișoară de onoare a Ducesei Kate Middleton, însă când Pippa s-a măritat, Kate a citit o rugăciune.”

De ce Meghan Markle nu va participa la nunta prietenei ei, Priyanka Chopra?

Se pare totuși că Meghan Markle nu va lua deloc parte la fericitul eveniment din viața Priyankăi Chopra. Conform mai multor zvonuri, sarcina nu-i mai permite Ducesei de Sussex să călătorească atât de mult pe cât și-ar fi dorit. „Meghan încearcă să nu mai călătorească așa de mult de când este însărcinată. Dar Priyanka și Nick sunt foarte fericiți că familia și prietenii apropiați sunt în India pentru celebrarea nunții lor”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Meghan Markle și Priyanka Chopra s-au cunoscut în 2016 la dineul Women in Television dat de revista ELLE. Priyanka a fost alături de prietena ei la nunta regală, care a avut loc pe 19 mai la Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

 

 

Chiar dacă Meghan Markle nu va lua parte la nuntă, festivitățiile din acest weekend promit să fie de neuitat pentru cei care vor lua parte la ele. Vor fi două ceremonii, una indiană, una creștină, iar petrecerea de după nuntă va avea loc la  Taj Umaid Bhawan Palace din Jodhpur, India.

 

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro