De ce îl iubim pe Tom Hiddleston

Mai este cineva nebunește îndrăgostită de Tom Hiddleston? Noi, în redacția GLAMOUR, suspinăm de fiecare dată când vedem o nouă fotografie cu el. 

Pe Tom Hiddleston îl știi drept fratele malefic (dar foarte sexy) al lui Thor din filmele cu super eroii benzilor desenate Marvel. Anul acesta îl poți vedea într-un serial plin de adrenalină și suspans – The Night Manager, în care interpretează rolul unui fost soldat britanic infiltrat în anturajul unui traficant de arme (serialul este difuzat în fiecare luni, de la ora 22.00, la AMC).

Îți recomandăm cu mâna pe inimă acest serial nu doar pentru că Tom arată nemaipomenit îmbrăcat la costum sau pentru că îi poți vedea fundulețul într-o scenă de sex foarte hot (dacă nu știi despre ce vorbim, vezi mai jos o captură din serial), dar și pentru că acțiunea te va ține cu sufletul la gură.

THE NIGHT MANAGER RUDE SCENE

Pe marile ecrane, abia așteptăm să îl vedem în High Rise, un film de acțiune în care joacă alături de Jeremy Irons și Sienna Miller. În caz că nu ai văzut până acum trailerul filmului (hey, e o scenă nud cu Tom acolo!), îl poți vedea mai jos.

Tom Hiddleston a fost una din alegerile noastre pentru topul celor mai sexy bărbați, iar voturile voastre i-au asigurat o poziție bună în clasament, semn că actorul cu ochi albaștri este și unul din preferații voștri. Poți vedea aici toți cei 50 de bărbați și locurile pe care s-au clasat fiecare dintre ei. 

Iar motivele pentru care îl iubim pe Tom Hiddleston nu se opresc aici. Intră în galeria foto pentru a vedea de ce îl iubim.

Foto Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro