David Bowie a murit

Legendarul muzician s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul. 

„David Bowie a murit liniștit, înconjurat de familie după ce a dus o bătălie curajoasă timp de 18 luni cu cancerul“ – acesta a fost mesajul postat pe paginile oficiale de Facebook și Twitter ale artistului.

Un adevărat spirit creativ, David Bowie este cunoscut nu doar pentru muzica sa (care include piese devenite clasice precum Space Oddity, Changes, Under Pressure și Rebel, Rebel) dar și pentru stilul său unic, precum și pentru rolurile sale ca actor și producător. Cariera sa se întinde pe o perioadă mai mare de 40 de ani, iar ultimul său album, Blackstar, a fost lansat cu doar două zile înainte de moartea sa.

hepta_152478

 

De-a lungul vieții, Bowie a primit numeroase premii și nominalizări, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1996, iar în urmă cu zece ani a primit un premiu Grammy pentru întreaga activitate.

David Bowie era căsătorit cu modelul Iman, cu care avea o fată, Alexandria “Lexi” Zahra Jones. Bowie mai are un băiat, Duncan, din prima căsătorie cu Angela Bowie. Duncan a confirmat vestea tristă pe contul lui de Twitter.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro