Data nunții Prințului Harry cu Meghan Markle

Data nunții Prințului Harry cu Meghan Markle. Se vor căsători într-o zi de mai

Am aflat data nunții Prințului Harry cu Meghan Markle! Căsătoria regală va avea loc în luna mai a anului viitor, într-o sâmbătă, la Capela Sf. George, de la Castelul Windsor.

Cei doi îndrăgostiți au ales să își unească destinele în anotimpul dragostei și al romantismului. Astfel, 19 mai este data nunții Prințului Harry cu Meghan Markle, în ciuda speculațiilor conform cărora fericitul cuplu ar fi trebuit să amâne ceremonia, aceasta interferând cu perioada în care urmează să nască Kate Middleton. Așadar, căsătoria va avea loc în ultima lună de primăvară, potrivit anunțului făcut de Palatul Kensington.

Grandioasa ceremonie este organizată în secret, astfel că nu am aflat încă cine va crea rochia de mireasă sau cine vor fi domnișoarele de onoare. Cu siguranță că vor fi prezente multe vedete, persoane din anturajele faimoase ale celor doi îndrăgostiți. Nu se știe, însă, cine va primi o invitație.

Totuși, Harry și Meghan nu pot păstra totul ascuns, iar noi informații despre nunta lor apar în presa internațională pe zi ce trece. Abia așteptăm să aflăm toate detaliile evenimentului, iar deocamdată, ne mulțumim cu data nunții Prințului Harry cu Meghan Markle.

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com