Dakota Johnson holbându-se la Angelina Jolie ne reprezintă

Dakota Johnson e atât de amuzantă și relaxată – inclusiv în aparițiile sale publice. La ediția din 2015 a Oscarurilor, de exemplu, a făcut glorios aluzii la faptul că propria ei mamă (Melania Griffith) nu s-a uitat la Fifty Shades of Grey. A râs de defecțiunea ei de la rochie în 2016 la People’s Choice Awards, spunând audienței: „Nu e ca și cum toată lumea din sală nu mi-a văzut deja sânii.” Chiar nu o merităm pe fata asta.

A continuat în linia asta și în timpul Globurilor de Aur din 2018, festivitate care a avut loc duminică seara. Protagonista filmului How to Be Single era așezată la masa Angelinei Jolie în timpul ceremoniei, iar camerele au prins-o făcând cu care ne identificăm prea bine. În timpul apariției pe scenă a lui Jennifer Aniston – prezenta un premiu – Johnson și-a fixat privirea numai pe Jolie, care nu părea că e atentă vreun pic la show.

Pentru a vă convinge, priviți mai jos. Nivelul de intensitate din ochii ei atinge cote incredibile.

Interesul lui Johnson, bineînțeles, are rădăcini în „scandalul” Aniston-Jolie-Pitt care a dominat tabloidele în anii 2000. Mai e nevoie să vă amintim? Jolie a început să se întâlnească cu Pitt la scurt timp după separarea de Aniston, făcându-i pe oameni să se întrebe dacă nu i-a fost cumva necredincios. Media a creat o rivalitate între Aniston și Jolie care în mod bizar, dar deloc surprinzător, a durat până în prezent.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com