Dakota Johnson a avut nevoie de terapie după filmul „Suspiria”

Dakota Johnson a avut nevoie de terapie după filmul „Suspiria”

În aprilie, Dakota Johnson a spus despre cel mai recent film la care a lucrat, „Suspiria”, că „a marcat-o atât de mult încât a avut nevoie de terapie”. Afirmația a urmărit-o până în Italia, la Festivalul de Film de la Veneția, unde a vorbit pe larg despre noul film al lui Luca Guadagnino și efectele pe care l-a avut acesta asupra ei.

Dakota Johnson a povestit despre efectele pe care le-a avut filmul „Suspiria” asupra ei 

„În primul rând, nu am trecut prin psihanalizată și sper să nu o fac vreodată”, a început Johnson. „Uneori când lucrez la un proiect – și nu mi-e rușine de acest lucru – absorb foarte mult din sentimentele oamenilor din jurul meu. Când lucrezi uneori la un proiect mai întunecat, poate să rămână cu tine multă vreme și apoi să-i vorbești cuiva foarte frumos despre el și să treci mai departe. Terapeuta mea este o femeie foarte înțelegătoare”, a mai spus actrița.

Johnson a clarificat experiența ei cu „Suspiria”, un remake al filmului cult din 1977, spunând că „nu a fost traumatizantă”. Starul din „Fifty Shades of Grey” joacă rolul lui Susie Bannion, o americană din Ohio, care urmează o prestigioasă școală de dans din Berlin, condusă în secret de către un grup de vrăjitoare.

 

Tilda Swinton, cea care interpretează rolul instructoarei de dans, Madame Blanc, a declarat în cadrul conferinței de presă că „îl cunoaște pe Luca de foarte, foarte mult timp și este unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei, atât de apropiați încât uneori are impresia că au o legătură de sânge”.

Swinton a mai apărut și în alte filme ale lui Guadagnino precum „A Bigger Splash”, „The Protagonists” și „I Am Love”.

Făcând cumva referire la afirmația lui Johnson, Tilda Swinton a adăugat: „V-aș recomanda tuturor celor afectați de acest film să vă găsiți un terapeut foarte bun.”

Suspiria” va avea câteva lansări începând cu 26 octombrie, urmând ca pe 2 noiembrie să fie lansat în întreaga lume.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com