Cum va lua parte Prințesa Diana la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Cum va lua parte Prințesa Diana la nunta Prințului Harry

Prințesa Diana va rămâne mereu în inimile noastre și ale tuturor. Totodată, este de la sine înțeles cât de importantă este mult iubita sa mamă pentru Prințul Harry, care a găsit o modalitate prin care regretata Prințesă de Wales va fi prezentă în ziua cea mare, pe 19 mai.

Amintirea Prințesei Diana va fi prezentă la nunta Prințului Harry

După ce s-a asigurat că mama sa ia parte la logodnă, adăugând două dintre diamantele ei la inelul logodnicei sale, Meghan Markle, amintirea Prințesei Diana nu va lipsi nici de la nunta celor doi.

Familia din partea regretatei Prințese de Wales va fi bine reprezentată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Conform Vanity Fair, Prințul Harry a invitat „întregul neam Spencer” în ziua cea mare, inclusiv pe unchiul său, Earl Spencer, două mătuși, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, și pe toți verișorii săi.

„Harry a ținut întotdeauna legătura cu familia Spencer, astfel că toți au primit invitații la nuntă”, a spus un prieten al familiei. „Harry se înțelege foarte bine cu mătușile și unchiul său, iar aceștia au cunoscut-o pe Meghan. Toți verișorii au tras lozul cel mare – o invitație la întreaga ceremonie, la ceremonia de primire și la petrecerea de seară”.

Despre membrii mai tineri ai familiei Spencer se știe că le plac petrecerile, ceea ce va merge mână în mână cu planurile Prințului Harry și ale lui Meghan Markle de a sărbători până în zori. La doar câteva săptămâni după ce a cunoscut-o pe Meghan, Prințul Harry a fost invitat la nunta verișorului său, George McCorquodale, unde camerele de fotografiat și filmat au fost interzise pentru a se asigura că evenimentul rămâne privat. Harry și Meghan plănuiesc să adopte aceeași regulă pentru nunta lor, unde se va interzice folosirea telefoanelor mobile.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com