petrecere aniversara kylie jenner

Cum a fost la pretrecerea aniversară a lui Kylie Jenner

Kylie Jenner împlinește astăzi 21 de ani. Mezina clanului Kardashian-Jenner a sărbătorit ieri printr-o petrecere de neuitat alături de prietenii și familia ei. 

Kylie Jenner a devenit legal majoră! Mămica unei fetițe de șase luni, Kylie a sărbătorit seara trecută împlinirea a 21 de ani, cum altfel, decât printr-o petrecere fabuloasă, la care au fost prezente toate surorile ei, dar și părinții, iubitul și prietenii apropiați. Kim Kardashian și surorile ei au postat toată noaptea fotografii și clipuri video pe conturile lor de Instagram, așa că ne-am putut face o mică idee despre petrecerea aniversară a lui Kylie.

Seara a început cu o cină, apoi cu o petrecere a cărei culoare principală a fost rozul. Pentru acest eveniment Kylie Jenner a ales două ținute: la începutul serii, ea și-a făcut apariția într-o rochie scurtă roz, cu părul blond prins într-o coadă joasă –  aducând aminte de o păpușă Barbie, iar apoi s-a schimbat într-un bodysuit LaBourjoisie sclipitor, în valoare de opt mii de dolari.

petrecere aniversara kylie jenner

twenty one

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Kim Kardashian și-a început seara la petrecerea de lansare a noului album semnat Nicki Minaj, însă mai târziu și-a focut apariția la evenimentul surorii ei. Soția lui Kanye West a purtat o rochie scurtă și mulată, de culoare roz.

petrecere aniversara kylie jenner

Și Kourney Kardashian și Kendall Jenner au ales rochii mini mulate, iar Khloe a mizat pe un deux-piece sparkly.

petrecere aniversara kylie jenner

It’s our 21st birthday

O postare distribuită de Khloé (@khloekardashian) pe

Bella Hadid a venit la petrecere însoțită de The Weeknd. De asemenea, și Caitlyn Jenner, tatăl lui Kylie și Scott Disick, fostul iubit al lui Kourtney Kardashian, au fost prezenți. Deși Kourtney s-a despărțit de curând de Younes Bendjima, se pare că aceasta nu are nicio intenție să se împace cu Scott, tatăl copiilor ei.

Tortul de câteva etaje era ornat cu sticle de băutură, iar în vârf avea o păpușă Barbie îmbrăcată la fel ca mezina familiei Jenner. Barmanii au purtat tricouri cu coperta revistei Forbes – bineînțeles, Kylie Jenner.

Vedeta a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogate femei din America, averile lor fiind în totalitate din veniturile proprii. Kylie Jenner ocupă locul 27, cu o avere de peste 900 de milioane de dolari, realizată în mare parte datorită companiei de cosmetice pe care a înfiinţat-o, Kylie Cosmetics.

Conform revistei Forbes, dacă afacerea lui Kylie jenner continuă să crească în viitorul apropiat, ea va deveni cel mai tânăr miliardar din venituri proprii din lume și astfel îl va detrona pe Mark Zuckerberg, care ocupă momentan această poziție. El a devenit miliardar la vârsta de 23 de ani.

După ce au aflat că mai are nevoie de o sută de milioane de dolari pentru a deveni cel mai tânăr miliardar, fanii lui Kylie Jenner s-au apucat să strângă bani pentru vedetă printr-o platformă de crowdfunding.

Ieri dimineață, Kylie a postat pe Instagram și o fotografie cu ea și fetița ei, Stormi. De curând, Kylie Jenner a șters toate pozele cu Stormi de pe Instagram și le-a spus fanilor că nu va mai posta fotografii cu fiica ei pe rețelele de socializare.

my heart

O postare distribuită de Kylie (@kyliejenner) pe

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro