Cum a decurs recepția de nuntă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Cum a decurs recepția de nuntă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry

După ce s-a încheiat fastuoasa nuntă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry, cei doi proaspăt căsătoriți au urcat într-un Jaguar decapotabil, fabricat în 1968, și s-au îndreptat către Frogmore House, unde avea loc recepția de nuntă. Deși evenimentul a fost privat, câteva detalii foarte interesante au reușit totuși să iasă la lumină.

Vedetele au petrecut din plin la recepția de nuntă a lui Meghan Markle și a Prințului Harry

Se pare că pe lângă membrii Casei Windsor, celebritățile invitate la recepția privată au petrecut toată noaptea alături de miri. Printre aceștia, s-au aflat Idris Elba, George și Amal Clooney, James Corden și Serena Williams. Conform publicației The Telegraph, actorul Idris Elba a avut pregătit chiar și un DJ set pentru petrecere.

Pe de altă parte, conform Daily Mail, George Clooney se pare că a fost sufletul petrecerii: de la a servi băuturi, până la valsuri cu Meghan Markle și Kate Middleton. James Corden nu s-a lăsat nici el mai prejos și a profitat din plin de rolul său de MC al serii.

Iar dacă vă întrebați cu ce s-a ocupat Serena Williams în tot acest timp.. Ei bine, și-a aplicat strategia din meciurile de tenis la beer pong.

Conform Variety Fair, meniul a constat printre altele în „burgeri și cocktailuri personalizate”. Unul dintre aceste cocktailuri, obținut dintr-un mix de rom și ghimbir și intitulat „When Harry Met Meghan”.

Atmosfera de carnaval a fost completată de vată de zahăr și focuri de artificii.

Deși telefoanele mobile au fost interzise, invitații au avut timp înainte de petrecere să împărtășească fotografii cu outfit-urile lor. Serena Williams a purtat o rochie Valentino (și adidași!), iar Priyanka Chopra, o rochie Dior.

Vezi cum au arătat Meghan Markle și Prințul Harry înainte de a se îndrepta spre recepția de nuntă de la Frogmore House.

Vezi și portretele oficiale ale Ducelui și Ducesei de Sussex.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com