Cum decurge vacanța Prințului William și a lui Kate Middleton

Cum decurge vacanța Prințului William și a lui Kate Middleton

Ducele și Ducesa de Cambridge se află în vacanță pe insula Mustique împreună cu restul familiei, dar se pare că și-au făcut timp și pentru o întâlnire romantică în doi!

Conform Hello!, Prințul William și Kate Middleton au mers la un faimos loc de pe insulă, Basil’s Bar, unde au participat la o petrecere de vară tematică, intitulată „A Splash of Gold”. Printre participanți se pare că s-ar fi numărat și Mick Jagger. Dacă te aștepți însă la povești picante sau sălbatice din partea regalităților, ne pare rău să te dezamăgim dar se pare că „cei doi au mers acolo doar pentru cocktail-uri și prezența lor a fost cât se poate de elegantă”, conform unei surse.

Basil Charles, patronul barului Basil, este un bun prieten al Prințului William și Ducesei Kate. Ba chiar, a participat și la nunta acestora de la Westminster Abbey în 2011 și a găzduit o petrecere la Gotin Hotel din Londra, unde Kate Middleton a petrecut noaptea dinaintea nunții.

Înainte de William și Middleton, Basil Charles a fost foarte apropiat cu Prințesa Margaret. Aceasta din urmă deținea o vilă pe insulă, numită Les Jolies Eaux, pe care o considera un loc ferit de paparazzi sau de ochii curioșilor.

„Eram prieteni și obișnuiam să o fac să râdă”, a povestit Charles despre prietenia lui cu Prințesa Margaret.

Prințul William și Kate Middleton se pare că se află în vacanță alături de alți membri ai familiei lui Kate, printre care părinții acesteia, Carole și Michael. Aceștia au fost de asemenea prezenți și la petrecerea de zi de naștere a Prințului George care a împlinit vârsta de 5 ani.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com