Cum ajută celebritățile victimele uraganului Harvey

Cum ajută celebritățile victimele uraganului Harvey

Uraganul Harvey a lovit Texasul zilele trecute, iar ce a lăsat în urma sa este de neimaginat. Actori, muzicieni sau vedete TV din Statele Unite au sărit în ajutorul victimelor. 

Administrația Naționala de Meteorologie din Statele Unite a declarat că Uraganul Harvey a lăsat în urma sa indundații fără precedent, care au afectat mare parte a statului Texas. Furtuna catastrofică a dus deja la decesul a 30 de persoane și a lăsat un număr de peste 250 de mii de persoane fără curent electric.

Celebritățile nu au rămas indiferente și au sărit imediat în ajutorul victimelor. Actorul Kevin Hart a făcut apel la vedetele din Statele Unite să contribuie la fondul său de salvare. Hart a promis 25 de mii de dolari pentru a ajuta victimele furtunii.

Kim Kardashian a anunțat imediat pe Twitter că ea și familia ei vor dona 500 de mii de dolari pentru Crucea Roșie și Armata Salvării.

Beyonce a anunțat într-un comunicat de presă că lucrează alături de organizația sa filantropică, BeyGOOD, pentru a ajuta cât mai mulți oameni afectați de uragan. Lady Gaga a anunțat pe Twitter că va face donații, iar Katy Perry a cerut spectatorilor prezenți la Video Music Awards (cântăreața a fost gazda evenimentului) să facă donații Crucii Roșii.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro