Coafura de nuntă a lui Meghan Markle va încălca tradiția britanică?

Coafura de nuntă a lui Meghan Markle va încălca tradiția britanică?

Ne ținem răsuflarea pentru ultimele zile înainte de nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry. Grandiosul eveniment va avea loc weekendul acesta la Palatul Buckingham, și de-abia așteptăm să vedem look-ul complet al viitoarei prințese. Au apărut și primele preconizări legate de acesta. Va încălca Meghan Markle tradiția britanică în ceea ce privește coafura ei de nuntă?

Meghan Markle are un istoric controversat în ceea ce privește părul ei și protocolul regal. Actrița optează adesea pentru un coc dezordonat care pare a fi un gest de putere, așa că ne așteptăm ca și la nunta ei să facă o alegere atipică.

Coafura de nuntă a lui Meghan Markle și tradiția britanică

Mai întâi, să privim puțin în trecut. Când Regina Elisabeta a II-a s-a căsătorit cu Prințul Philip în 1947, cosițele sale brunete au fost stilizate, ondulate și lăsate pe spate, iar pe cap, Regina a purtat o tiara moștentiă de la Regina Maria.

Și Prințesa Diana a purtat o tiara la nunta ei cu Prințul Charles, în 1981.

Prințesa Diana a purtat o tiara la nunta ei cu Prințul Charles, în 1981

Prințesa Diana a purtat o tiara la nunta ei cu Prințul Charles, în 1981

Cel mai recent, buclele castanii ale lui Kate Middleton au fost aranjate cu grație într-o coafură lejeră, sub o diademă 1963 Cartier Halo împrumutată de la Regina Elisabeta, în timp ce îi spunea „Da” Prințului William la altar.

Kate Middleton a purtat o tiara la nunta cu Prințul William

Kate Middleton a purtat o tiara la nunta cu Prințul William

Preconizarea este că părul ei nu va fi lăsat liber, așa cum a fost în cazul lui Kate, al Dianei și al Reginei, ci va fi strâns, potrivit Vogue US. Iar chiar dacă Meghan Markle va alege să poarte o tiara la nuntă, ea tot nu va putea fi numită prințesă.

Indiferent de alegerea pe care o va face Meghan Markle privind coafura pentru nuntă, chiar dacă nu va încălca tradiția britanică, cert este că se va vorbi despre nunta ei cu Prințul Harry pentru mulți ani.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com