Coachella 2015: ținutele de festival ale vedetelor

Coachella a marcat startul festivalurilor de anul acesta, iar vedetele nu au putut să lipsească de la eveniment. 

Coachella este și locul unde vedem pentru prima dată ce trenduri vor domina anul acesta outfiturile de festival. Vedete, bloggeri și socialites și-au pregătit minuțios ținutele pentru cel mai renumit festival de muzică din lume. Pantalonii scurți din denim și topurile cu vedere la abdomen au făcut parte dintre favoritele vedetelor.

Ca în fiecare an, Coachella Valey Music and Arts Festival are loc în două weekenduri, la mijloc de aprilie. Printre muzicienii care concertează anul ăsta în cadrul festivalului se numără Jack White, AC/DC, Hozier, David Guetta, Florence and the Machine și Drake. De altfel, un moment intens discutat de la festival l-a implicat pe Drake, care a urcat pe scena de la Coachella duminică seară. Alături de el, pe scenă a urcat și Madonna, care, la finalul melodiei Human Nature l-a sărutat pe cântărețul cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. După figura surprinsă a acestuia, se pare că artistul nu a gustat momentul.

Justin Bieber a fost dat afară de la Coachella după ce s-a certat cu bodyguarzii care păzeau zona artiștilor din cadrul festivalului. Cântărețul avea o brățară de acces în acea zonă, dar nu a fost lăsat să intre pentru că deja era prea multă lume. După câteva schimburi de replici, se pare că unul din bodyguarzi l-a bruscat și i-a spus lui Bieber să plece dacă nu dorește ca lucrurile să se agraveze.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce ținute ne-au atras atenția la Coachella 2015 și inspiră-te din outfiturile vedetelor pentru a-ți pregăti ținutele pentru festivalurile verii.

Foto Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro