Cine îi va face machiajul de nuntă lui Meghan Markle

Machiajul de nuntă al lui Meghan Markle nu va fi realizat de un makeup artist

Am aflat cine îi va face machiajul de nuntă lui Meghan Markle, și poate părea incredibil, dar nu este vorba despre un make-up artist. Grandioasa ceremonie este numai la câteva zile distanță, așa că pregătirile sunt în toi. Meghan va fi o „prințesă” atipică, așa că inclusiv rutina de beauty a miresei va fi una atipică.

Meghan Markle și Prințul Harry își vor spune „Da” la finalul acestei săptămâni, și iată tot ce trebuie să știi despre nunta regală. Mireasa Meghan va fi una atipică și nu doar din punctul de vedere al protocolului regal (pe care s-ar putea să îl încalce în privința coafurii). Majoritatea mireselor dau bani grei pentru sesiunea de make-up dinaintea marelui eveniment, Meghan Markle nu a ales ca machiajul ei de nuntă să fie realizat de un makeup artist.

Cine îi va face machiajul de nuntă lui Meghan Markle

Se pare că surse de la palat au aflat cine îi va face machiajul de nuntă lui Meghan Markle. „Două prietene ale sale din America îi vor face machiajul. Nu sunt profesioniste – doar îi sunt prietene apropiate”, a declarat o sursă, potrivit Express. „Ele vin să stea la Castelul Windsor înainte de ceremonie, unde vor fi cazate în camerele pentru angajați”, a mai dezvăluit sursa publicației.

Se pare că gestul lui Meghan Markle de a nu alege un makeup artist pentru nuntă nu este deloc original, întrucât Kate Middleton a optat pentru același tratament la nunta cu Prințul William. În orice caz, o interpretare posibilă a acestei decizii este că Meghan Markle, la fel cum a făcut și Kate, încearcă să se agațe puțin de normalitate, pentru a nu fi luată prea tare de valul traiului la palat, printre membrii Familiei Regale Britanice.

Lucrurile se schimbă constant pe ultima sută de metri, iar recent am aflat că, până la urmă, tatăl lui Meghan Markle nu va mai participa la ceremonie.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com