Amy Pickerill asistenta personală a lui Meghan Markle

Cine este Amy Pickerill, asistenta personală a lui Meghan Markle

Cât de greu o fi să lucrezi pentru un membru al familiei regale britanice? Oare cum ar trebui să arate CV-ul unui candidat care aspiră la un job la casa regală? Amy Pickerill este noua asistenta personală a lui Meghan Markle. Iată cine este ea și care îi sunt atribuțiile. 

Nu cu mult timp în urmă, Meghan Markle și Prințul Harry anunțau că sunt în căutarea unui membru al echipei, care să lucreze în comunicare și PR. Ei bine, aceștia au găsit persoana de care aveau nevoie: Amy Pickerill s-a alăturat cuplului în calitate de consilier regal al lui Meghan Markle.

Palatul Kensington a confirmat vestea printr-un comuncat de presă dat publicității ieri. Amy Pickerill va lucra cu Meghan Markle ca parte a jobului ei pe care îl deține la biroul Prințului Harry.

Cine este Amy Pickerill?

Potrivit profilului său de pe LinkedIn, Amy Pickerill a absolvit în 2007 cursurile universității din Nottingham, Anglia. A urmat apoi cursuri post universitare la Universitatea din Londra și are o diplomă în jurnalism audiovizual.

Și-a început cariera ca secretar de presă al Trezoreriei – departamentul responsabil cu elaborarea și executarea politicii financiare publice și a celei economice a guvernului britanic. Apoi a lucrat mai mulți ani la Banca Regală a Scoției. S-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde a lucrat la firma de PR Ogilvy din New York timp de opt luni, iar apoi s-a întors la Londra pentru a lucra din nou în biroul de presă al Băncii Regale a Scoției. În septembrie 2016 a început să lucreze cu Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry, unde a fost responsabilă pentru comunicatele lor de presă.

Jobul de asistentă personală a lui Meghan Markle îi permite lui Amy Pickerill să călătorească alaturi de ea și de Prințul Harry. Amy a fost văzută alături de cei doi în vizita pe care aceștia au făcut-o în Edinburgh, Scoția. Amy ținea cadourile pe care admiratorii le-au dăruit cuplului regal.

Amy Pickerill asistenta personală a lui Meghan Markle

Amy Pickerill i-a însoțit pe Meghan Markle și pe Prințul Harry în vizita lor oficială în Scoția

Amy Pickerill asistenta personală a lui Meghan Markle

Amy nu doar că îi asistă pe Prințul Harry și pe Meghan Markle în angajamentele regale pe care le au, ci o ajută și pe viitoarea mireasă să-și organizeze programul. Cum Amy este atât de apropiată de Meghan cu siguranță știe multe lucruri despre viitoarea nuntă.

Ce știm până acum despre nunta regală?

Mult așteptata nuntă se apropie rapid – Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai la Capela Sf. George aflată la Castelul Windsor, în jurul prânzului. Câte o nouă știre despre cum va arăta ceremonia sau ce tradiții regale va mai încălca Meghan Markle par să apară din ce în ce mai des în ultima vreme și să creeze din ce în ce mai multă anticipație. Am aflat și care va fi programul de care se va ține cont în ziua cea mare.

Viitoarea mireasă și-a ales deja domnișoara de onoare și am aflat ce își doresc Meghan Markle și Prințul Harry drept cadou de nuntă.

Nunta regală va avea loc la doar o lună după ce Ducele și Ducesa de Cambridge vor deveni părinți pentru a treia oară.

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro