Christina Aguilera, nemachiată pe coperta unei reviste

Christina Aguilera a renunțat la machiaj pentru coperta unei reviste și este de nerecunoscut

Christina Aguilera nu a fost niciodată discretă cu machiajul ei. Rujurile în nuanțe intense de roșu și violet sunt ca și marca ei personală, și să nu uităm de eyelinerul extrem de evident și de genele false uriașe pe care obișnuia să le poarte. Tocmai de aceea, toată lumea a fost șocată atunci când Aguilera a pozat nemachiată pentru coperta unei reviste.

Cea mai recentă transformare de look a Christinei Aguilera nu va putea fi uitată prea curând. Știm deja ce este un makeover (o schimbare radicală de look, făcută cu ajutorul machiajului și altor transformări de stil). Însă cântăreața a reușit să ilustreze perfect definiția unui makeunder. Christina Aguilera a renunțat la absolut tot machiajul, în cadrul unui pictorial realizat pentru coperta revistei Paper.

Christina Aguilera, nemachiată pe coperta unei reviste

Christina Aguilera este de nerecunoscut nemachiată, iar tot ce putem spune este că tenul ei arată absolut impecabil.

hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina) pe

Pentru acest pictorial, cântăreața a renunțat până și la autobronzantul pe care îl purta cu regularitate, iar genele ei nu sunt date nici măcar cu un strop de mascara.

📷 @zoeygrossman 🖤 @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina) pe

„Sunt într-un loc în care, chiar și din punct de vedere muzical, este un sentiment de eliberare să pot să mă dezbrac de toate și să apreciez cine sunt și să îmi apreciez frumusețea naturală… Trebuie să explorez, să fiu artistă, să creez și să transform”, spune Aguilera, în contextul pictorialului.

Având în vedere că și-a anunțat fanii în luna ianuarie că urmează să lanseze noi melodii, gestul Christinei Aguilera de a poza nemachiată ar putea însemna și o transformare a muzicii sale. Rămâne de văzut dacă artista va debuta un nou stil.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com